Reklama
Sexmise
Fotogalerie:

Sexmise

Pavel Štrougal

Ústí nad Labem

Skvělý míchaný alkoholický nápoj, který zaujme svým vzhledem i chutí.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Ingredience

  • dle potřeby citron a cukr krystal na potření sklenice
  • 20 ml modré curacao
  • 1 lžička cukrový sirup
  • 10 ml šťáva z limetky
  • 20 ml likér zelené jablko
  • 100 ml ananasový džus
  • 20 ml vodka
  • 1 lžička grenadina
  • trocha sodové vody
  • led podle potřeby
  • na ozdobu máta a ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Okraj sklenice potřeme kouskem citronu a namočíme do cukru. Vytvoří se efektní cukrová krusta. Do sklenice nalijeme modré curacao a lžičku cukrového sirupu, promícháme a doplníme ledem. Zvlášť smícháme limetovou šťávu, jablečný likér a několik kapek cukrového sirupu a nalijeme do sklenice.

  2. Dále  nalijeme ananasový džus. Nakonec opatrně nalijeme vodku s grenadinou, dolijeme sodovkou, ozdobíme a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Pohoštění pro chvíle pohody (17.12.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Opilí ježci

Opilí ježci

Veselé cukroví, které chutná doslova všem. Šárka Chocová, Počáply
Všehochuť /13.01.09
Pasta na topinky

Pasta na topinky

Skvělá pikantní pochoutka.

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /06.11.13
Pikantule

Pikantule

Výborný a snadný oběd.

Eliška Kudlíková, Valašské Klobouky

Všehochuť /24.10.12
Česnekovo-bramborový chleba

Česnekovo-bramborový chleba

Nejlepší je čerstvý s máslem

Podle receptu Lenky Zárubové z Prostějova

Všehochuť /31.03.18
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Tequila Sunrise

Tequila Sunrise

Jeden z nejznámějších koktejlů vhodný i pro ty, co nejsou na chuť tequily...

Všehochuť /25.07.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu