Reklama
Sekaná plněná paprikovým luskem
Fotogalerie:

Sekaná plněná paprikovým luskem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Výtečně chutná s čerstvým chlebem.

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 1 dlouhá červená paprika
  • 250 g bylinkového sýra typu žervé
  • 500 g mletého vepřového masa
  • podle potřeby sůl, pepř a koření na mletá masa
  • 1 vejce
  • podle chuti nasekané bylinky
  • 6 lžic strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Papriku zbavíme nejedlých částí a naplníme bylinkovým sýrem. Dáme ji odležet do lednice.

  2. Mleté maso okořeníme, zapracujeme vejce a rozválíme na obdélník. Do středu položíme naplněný lusk a vytvarujeme šišku, kterou posypeme nasekanými bylinkami se strouhankou.

  3. Vše zabalíme do pečicího papíru a zavážeme. Pečeme při 200 °C asi hodinu. Nakonec papír rozbalíme, sekanou potřeme výpekem a doděláváme dalších 20 minut.

Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sladké letadlo

Sladké letadlo

Tento neobvyklý moučník jsem upekla k 17. narozeninám své dceři, která je velikou ...
Všehochuť /20.02.10
Barevný slaný dort

Barevný slaný dort

Nesladký dezert z toastového chleba potažený sýrem.
Klára Kohoutová, Hlušice
...
Všehochuť /11.04.11
Křepelčí hnízdo

Křepelčí hnízdo

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /05.03.20
Dort „motýl“

Dort „motýl“

Tento dort jsem upekla babičce k sedmdesátým narozeninám. Vypadá moc pěkně ...
Všehochuť /19.11.10
Zeleninové knedlíky s okurkovým zelím

Zeleninové knedlíky s okurkovým zelím

Neboj se vyzkoušet něco méně obvyklého.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Všehochuť /09.05.15
Česnekovo-bramborový chleba

Česnekovo-bramborový chleba

Nejlepší je čerstvý s máslem

Podle receptu Lenky Zárubové z Prostějova

Všehochuť /31.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu