Reklama
Sekaná plněná paprikovým luskem
Fotogalerie:

Sekaná plněná paprikovým luskem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Výtečně chutná s čerstvým chlebem.

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 1 dlouhá červená paprika
  • 250 g bylinkového sýra typu žervé
  • 500 g mletého vepřového masa
  • podle potřeby sůl, pepř a koření na mletá masa
  • 1 vejce
  • podle chuti nasekané bylinky
  • 6 lžic strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Papriku zbavíme nejedlých částí a naplníme bylinkovým sýrem. Dáme ji odležet do lednice.

  2. Mleté maso okořeníme, zapracujeme vejce a rozválíme na obdélník. Do středu položíme naplněný lusk a vytvarujeme šišku, kterou posypeme nasekanými bylinkami se strouhankou.

  3. Vše zabalíme do pečicího papíru a zavážeme. Pečeme při 200 °C asi hodinu. Nakonec papír rozbalíme, sekanou potřeme výpekem a doděláváme dalších 20 minut.

Pošli recept! - Speciál - Letní hity (28.7.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lodičky na svačinu

Lodičky na svačinu

Užíváme si léta a těšíme se k moři. Aby nám to lépe utíkalo, vyrobíme si ...
Všehochuť /03.11.08
Smažené plněné palačinky

Smažené plněné palačinky

Zeleninový salát podávám jako přílohu.

Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Všehochuť /23.02.14
Kočárek s jahodami

Kočárek s jahodami

Určitě potěší každou holčičku.

Kateřina Duhanová, Ostrava

Všehochuť /20.03.14
Ježci z lineckého těsta

Ježci z lineckého těsta

Roztomilé sladké jednohubky s překvapením uvnitř.
Petra Zemanová, Zámrsk
Všehochuť /18.05.11
Dort s uzeninou a volským okem

Dort s uzeninou a volským okem

Kombinace surovin umožňuje řadu variant.

Barbora Vávrová, Břestek

Všehochuť /07.08.14
McKarboš se slunečnicí

McKarboš se slunečnicí

Po rozkrojení jsou neskutečně šťavnaté.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /26.11.13
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama