Reklama
Salámový jezevčík
Fotogalerie:

Salámový jezevčík

Miloslava Landová

Hradec Králové
Má-li tvůj muž rád maso, potěš ho salámem.
Miloslava Landová, Hradec Králové

Ingredience

  • 1 menší šiška vysočina
  • 1 špekáčky
  • 5 klobásy
  • 3 kuličky víno bílé
  • 2 cibulka jarní

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. K salámu připevníme klobásy a špekáček – nejjednodušší je použít ostrá párátka.
  2. Z hroznového vína naaranžujeme pejskovi oči a čumáček. Aby mu to ještě víc slušelo, přidáme mašličky (pokud jsi zdatná aranžérka, můžeš se pokusit vyrobit je z červené papriky nakrájené na tenké proužky) a posadíme ho do zelené travičky (pokrájená cibulová nať nebo zelená část pórku).
  3. Toto vtipné pohoštění podáváme se sklenicí piva.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomerančové palačinky s kuřecím a žampiony

Pomerančové palačinky s kuřecím a žampiony

Natalija Šuněvičová, Chomutov
Všehochuť /27.05.18
Srdce z listového těsta

Srdce z listového těsta

Báječný valentinský dárek pro tvého miláčka!
Lucie Strakošová, Trnávka
Všehochuť /27.01.09
Kakaová motorová pila

Kakaová motorová pila

Pekla jsem ji pro tatínkova kamaráda, který pilu běžně používá při práci.

Jitka ...

Všehochuť /08.10.16
Vánoční jednohubky

Vánoční jednohubky

Chci, aby vánoční stůl vypadal opravdu slavnostně. 

Denisa Javůrková, ...

Všehochuť /23.12.13
Veselá vejce

Veselá vejce

Pro všechny kuchtíky, kteří si rádi hrají.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /07.01.13
Cukrový hrad

Cukrový hrad

Rádi si užíváme sváteční vánoční atmosféru.
Libuše Vichrová, Deštná
Všehochuť /23.12.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu