Reklama
Rybí hranolky s mrkvovým salátem
Fotogalerie:

Rybí hranolky s mrkvovým salátem

Veronika a Martin Kasíkovi

Praha

Chutnají i dětem.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 2 jakékoli rybí filety
  • špetka soli
  • 1 lžíce drcený kmín
  • asi 10 g solamyl
  • na smažení olivový olej
  • 3 ks mrkev
  • pár kapek citronové šťávy
  • trocha vody
  • 1 lžička třtinový cukr

Doba přípravy

Počet porcí

2-3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rybu nakrájíme na větší hranolky. Osolíme,  vydatně posypeme drceným kmínem a obalíme v solamylu. Osmažíme v pánvi na olivovém oleji.

  2. Zatím připravíme mrkvový salát. Mrkev nastrouháme najemno, přidáme trochu vody, pár kapek citronové šťávy a podle chuti třtinový cukr.

Pošli recept! 3/2013 (4.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ledové pohárky s květy

Ledové pohárky s květy

Příjemně osvěžující v horkých dnech. Stanislav Bílý, České Budějovice
Všehochuť /26.04.13
Novoroční cigaretka

Novoroční cigaretka

Oslaď život těm, co přestali s kouřením.
Daniela Schachlová, Ostrava
Všehochuť /02.03.10
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Dýňový tvaroh

Dýňový tvaroh

Dá se jíst jen tak, se sušenkami ke svačině, nebo si ho můžeš namazat na palačinky.

...

Všehochuť /03.04.13
Kuřecí wrapy

Kuřecí wrapy

Kelímky jsou praktické, děti se při jídle tolik neušpiní a hlavně jim náplň ...

Všehochuť /13.04.17
Sladký dort – pivní soudek

Sladký dort – pivní soudek

Potěš svého muže sladkým a hezkým dortem.
Jana Kostková, Hradec
Všehochuť /06.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu