Reklama
Rohlíkový špíz se salámem
Fotogalerie:

Rohlíkový špíz se salámem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Alena Štrougalová, Neštěmice

Ingredience

  • 300 g točeného salámu
  • 100 g eidamu
  • 4 rohlíky
  • 4 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • dle potřeby sůl a pepř
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Točený salám oloupeme od tuhého střívka a nakrájíme na kolečka. Eidam rozkrájíme na kostičky a rohlíky na plátky. Všechny zmíněné ingredience střídavě napícháme na špejle. Než jeden velký špíz, je lépe připravit dva menší, snadněji se obalují a smaží.

  2. V misce vidličkou našleháme vejce, hladkou mouku, sůl, špetku mletého pepře a plnotučnou hořčici.

  3. Připravené špízy postupně obalíme v tekutém těstíčku, ihned vložíme do pánve s vyšší vrstvou rozpáleného oleje a po všech stranách dozlatova osmažíme.

  4. Na papírovém ubrousku odsajeme přebytečný olej a ihned podáváme se zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou
Všehochuť /20.11.19
B - Ocean

B - Ocean

Zajímavý míchaný alkoholický drink.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno

...
Všehochuť /20.08.12
Veselé houbičky na obloženou mísu

Veselé houbičky na obloženou mísu

Hodí se na obloženou mísu nebo na studený talíř. Vytvoříš je snadno, rychle ...
Všehochuť /21.11.08
Zakletý had

Zakletý had

Snažím se pro děti vymyslet k narozeninám vždy něco nového. Pohádku o zakletém hadovi ...

Všehochuť /20.04.16
Mořská panna

Mořská panna

Kráska, která udělá radost každému muži.

Lucie Bradová, Klatovy

Všehochuť /25.03.13
Odměna za každé vysvědčení

Odměna za každé vysvědčení

Škola končí, je ti hej! Sladké známky ochutnej.
Hana Bílá, České Budějovice
Všehochuť /19.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu