Reklama
Ražniči s klobáskou
Fotogalerie:

Ražniči s klobáskou

Lucie Šimčáková

Spytihněv

Každý kousek chutná jinak.

Lucie Šimčáková, Spytihněv

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 1 paprika
  • 1 klobása
  • 250 g sýr
  • kousek slaniny
  • 3 malé cibule
  • špetka soli
  • podle potřeby olej
  • podle chuti grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku‚ klobásku‚ sýr‚ slaninu a kuřecí maso pokrájíme na větší kousky. Kuřecí maso osolíme a podle chuti okořeníme, já dávám grilovací koření, ale může být i jiné.

  2. Připravené suroviny střídavě napichujeme na špejli. Na pánev dáme olej a ražniči pomalu osmažíme. Lze je také upéct v troubě či na grilu. Podáváme nejlépe se šťouchanými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Narozeninový dort

Narozeninový dort

Záleží jen na vlastní fantazii... Martina Růžičková, Krupka
Všehochuť /16.10.13
Pomlázky z kynutého těsta

Pomlázky z kynutého těsta

Potěší všechny koledníky

Podle receptu Moniky Stránské z Havířova

Všehochuť /26.03.20
Berušky

Berušky

Berušky se moc líbí dětem a navíc vypadají efektně i na tácu.
Jitka ...
Všehochuť /14.02.13
Medové nanuky

Medové nanuky

Trochu neobvyklé, ale pochutnali jsme si na nich.

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /17.06.17
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Nakládané protichřipkové citrony

Nakládané protichřipkové citrony

Když přijde podzim, připravuji si je už preventivně.

Andrea Jílková, Polička

Všehochuť /26.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu