Každý kousek chutná jinak.
Lucie Šimčáková, Spytihněv
Ingredience
- 500 g kuřecí prsa
- 1 paprika
- 1 klobása
- 250 g sýr
- kousek slaniny
- 3 malé cibule
- špetka soli
- podle potřeby olej
- podle chuti grilovací koření
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku‚ klobásku‚ sýr‚ slaninu a kuřecí maso pokrájíme na větší kousky. Kuřecí maso osolíme a podle chuti okořeníme, já dávám grilovací koření, ale může být i jiné.
-
Připravené suroviny střídavě napichujeme na špejli. Na pánev dáme olej a ražniči pomalu osmažíme. Lze je také upéct v troubě či na grilu. Podáváme nejlépe se šťouchanými brambory.