Reklama
Plněný grilovaný chléb
Fotogalerie:

Plněný grilovaný chléb

Irena Zelenková

Rakovník
Skvělý tip na neobvyklou večeři.
Irena Zelenková, Rakovník

Ingredience

  • 1 bochník chléb světlý
  • 125 g šunka
  • 125 g sýr eidam
  • 4 rajčata
  • 1 paprika
  • 3 cibulka jarní
  • 4–5 stroužků česnek
  • 125 g máslo
  • špetka sůl
  • 3 lžíce olej olivový
  • 3 lžičky petržel nať

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. V chlebu nařízneme 1,5–2 cm krajíčky, které nedořízneme. Každý zářez potřeme osoleným máslem, ve kterém jsme rozmíchali 3–4 stroužky prolisovaného česneku. Do každého zářezu vsuneme plátky šunky, eidamu, kolečka rajčat, proužky paprik a nakrájené cibulky.
  2. krok2 Zbylý česnek utřeme se solí a smícháme s olejem a petrželkou. Naplněný chléb dáme na alobal, potřeme ochuceným olejem, zabalíme do alobalu a vložíme na gril. Po 20 minutách alobal otevřeme a krátce dopečeme.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slané pečivo z nivy

Slané pečivo z nivy

Tyto netradiční jednohubky mají vždycky úspěch. Markéta Zemánková, ...
Všehochuť /11.08.08
Netradiční zákusek

Netradiční zákusek

Dort vypadá jako sladký, ale nenech se splést.
Jitka Vyková, Přelouč
Všehochuť /05.01.09
Hořčice z cukety

Hořčice z cukety

Výborná příloha k masu.

Jana Marková, Litoměřice

Všehochuť /16.06.13
Bramborákové kuřátko

Bramborákové kuřátko

Nedá tolik práce jako klasické bramboráky.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Všehochuť /22.06.15
Česnek schovaný v soli

Česnek schovaný v soli

Skvělý pomocník v kuchyni, který ti ušetří spoustu času.

Tomáš Mika, ...

Všehochuť /21.08.17
Buchta 3bit

Buchta 3bit

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Všehochuť /17.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu