Reklama
Plněné slaninové rolky
Fotogalerie:

Plněné slaninové rolky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Skvělé studené i teplé

Podle receptu Sáry Divíškové z Loun

Ingredience

  • 200  g anglické slaniny (delší plátky)
  • 3 lžíce hořčice
  • 2 lžíce nastrouhaného křenu
  • 150  g plátkového uzeného sýra

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Plátky anglické slaniny rozložíme na podložce, vždy 3 proužky vedle sebe, aby se trochu překrývaly. Potřeme hořčicí a posypeme nastrouhaným křenem.

  2. krok2

    Navrch položíme plátek uzeného sýra a zarolujeme. Ruličky skládáme na plech vyložený pečicím papírem.

  3. Zapékáme v troubě rozehřáté na 180 °C po dobu 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo s pečivem.

Tip redakce

Pokud je na tebe samotný křen moc výrazný, doplň ho o nastrouhané jablko. Také můžeš přidat mrkev, nebo dokonce křen nahradit jinou, méně výraznou zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sněhoví sněhuláci

Sněhoví sněhuláci

Na míse se vyjímají úžasně, děti je milují. Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /25.02.10
Veselý Mimoň

Veselý Mimoň

Dortík je dost velký pro plno kamarádů.

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /15.10.16
Bábovka z pěnových bonbonů

Bábovka z pěnových bonbonů

Hana Bílá, České Budějovice

Všehochuť /28.05.18
Špagetová pizza

Špagetová pizza

Je to moje oblíbené pohoštění pro návštěvy.

Radim Pekárek, Jihlava

Všehochuť /02.10.16
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Janiny „nechtěné“ brambory

Janiny „nechtěné“ brambory

Nechtěné brambory jsme je nazvali proto, že byly malé a nikomu se nechtělo je loupat....

Všehochuť /01.10.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu