Vypadají zajímavě, barva je zcela přírodní.
Jana Remková, Orlová
Ingredience
- Hlavní suroviny:
- 8 ks vejce
- 250 ml ocet
- 1/4 litru voda
- 1 bobkový list
- 1 červená řepa
- 1 červená cibule
- 1 lžička cukr
- Náplň:
- 1 pomazánkové máslo
- 1 lžička kremžské hořčice
- trocha soli a pepře
- 1 lžíce majolka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Uvařená vajíčka přelijeme vychladlým nálevem z octa, vody, bobkového listu, nakrájené řepy, cibule, a lžičky cukru. Necháme je asi 20 minut barvit.
-
Poté je rozpůlíme a plníme náplní ušlehanou z vyloupnutých žloutků, pomazánkového másla, hořčice a majolky, ochucenou podle potřeby solí a pepřem.