Reklama
Ovocný hranol
Fotogalerie:

Ovocný hranol

Helena Dostálová

Jedlová
Je to dokonalá dekorace večírků.
Helena Dostálová, Jedlová

Ingredience

  • dle potřeby mandarinka
  • dle potřeby jablka
  • dle potřeby ananas
  • dle chuti víno hroznové
  • dle chuti ovoce

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme ‚‚stojan‘‘. Polystyren obalíme alobalem a poté fólií.
  2. Na polystyren párátky napichujeme podle vlastní fantazie kuličky hroznového vína a dílky dalšího ovoce.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Falešný medový marcipán

Falešný medový marcipán

Figurkami zdobím narozeninové dorty. Marta Vondrášková, Milevsko
Všehochuť /30.12.16
Čokoládové mističky

Čokoládové mističky

Pohárky z hořké čokolády určené pro servírování krémů, zmrzlin, pudinků a ...

Všehochuť /19.07.17
Dort motýlek

Dort motýlek

Pokud umíš péct, zkus vyrobit motýla.
Maja Kravčenková Povážská Bystrica
Všehochuť /01.09.08
Bábovka z bůčku

Bábovka z bůčku

Podáváme s octem a nakrájenou cibulkou.

Magda Lacková, Domažličky

Všehochuť /12.02.14
Dáreček k zakousnutí

Dáreček k zakousnutí

Na stole vypadá úžasně, žádná návštěva nepohrdne.
Romana Houšková, Náměšť...
Všehochuť /19.12.11
Angreštová marmeláda

Angreštová marmeláda

Marmeláda je hezky tuhá a pikantní.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu