Reklama
Nivovo-banánové kapsy
Fotogalerie:

Nivovo-banánové kapsy

Martina Čechmanová
Martina Čechmanová
Havířov
Možná se zdá tato kombinace zvláštní, ale ta sladko-slaná chuť je velice lahodná.

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • 1 menší trojuhelník sýr niva
  • 1 banán
  • 1 vejce
  • na obalení hladká mouka
  • na obalení strouhanka
  • trocha na smažení olej
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa si omyjeme a uprostřed každého opatrně nařízneme kapsu. Maso osolíme a opepříme. Nivu s banánem nakrájíme na plátky a plníme jími postupně kapsy. Pro lepší chuť můžeme do kapsy přidat lístek meduňky.
  2. Kapsy uzavřeme a zajistíme parátky. Nakonec je obalíme v trojobale (v mouce, vejci a nakonec ve strouhance). Na pánvi si rozpálíme olej a kapsy zprudka opečeme dozlatova. Takto hotové maso podáváme s vařenými brambory.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovocný smajlík

Ovocný smajlík

Pozvi děti na neobvyklou svačinku. Lenka Kolocová, Březno
Všehochuť /20.02.10
Pejsek a kočička

Pejsek a kočička

Dětem hned lépe chutná, když jim chléb takto nazdobím.

Alice Novotná, Benešov

Všehochuť /22.02.17
Salátová ryba

Salátová ryba

Studená mísa poskládaná netradičním způsobem.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /10.12.13
Myšky z vařených vajec

Myšky z vařených vajec

Občas hlídám mladšího bráchu. Je celkem fajn, jen s jídlem někdy bojujeme. Abych do ...
Všehochuť /06.08.08
Dort Wall-E

Dort Wall-E

Oblíbenou postavičku robota jsem upekla pro našeho Petříka k svátku.
Romana ...
Všehochuť /30.01.11
Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

 Všem mlsálkům doporučuji recept na čokoládu. Prý umí povzbudit chuť - ale pozor,...
Všehochuť /24.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu