Reklama
Naložený hermelín
Fotogalerie:

Naložený hermelín

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Připraveno podle receptu

Anety Liškové z Děčína

Ingredience

  • 2 hermelíny zelený pepř
  • 2 hermelíny obyčejné
  • 1–2 chilli papričky červené
  • 1–2 papričky žluté
  • 1 palice česneku
  • 1 cibule
  • 4 bobkové listy
  • 6 kuliček nového koření
  • 6 kuliček pepře
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelíny podélně rozřízneme tak, aby z každého vznikly 3 plátky. Chilli papričky zbavíme semen, stroužky česneku a cibuli nakrájíme na tenké plátky.

  2. Do sklenice vrstvíme plátky sýra, které prokládáme cibulí, česnekem, papričkami a kořením. Plnou sklenici zalijeme olivovým olejem až po okraj, uzavřeme ji a odložíme do chladu na 4–5 dní, aby se sýry rozležely.

Pošli recept! 1/2017 (9.12.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ledové pohárky s květy

Ledové pohárky s květy

Příjemně osvěžující v horkých dnech. Stanislav Bílý, České Budějovice
Všehochuť /26.04.13
‚‚Školní aktovka‘‘

‚‚Školní aktovka‘‘

Dětem školákům určitě udělá radost.
Miloslava Landová, Újezd
Všehochuť /27.01.10
Dýňový tvaroh

Dýňový tvaroh

Dá se jíst jen tak, se sušenkami ke svačině, nebo si ho můžeš namazat na palačinky.

...

Všehochuť /03.04.13
Dort „Starý pařez“

Dort „Starý pařez“

Peču ho mužům, kteří už dosáhli 50 let.
Miloslava Landová, Újezd
Všehochuť /10.02.10
Mořská panna

Mořská panna

Kráska, která udělá radost každému muži.

Lucie Bradová, Klatovy

Všehochuť /25.03.13
Tesařův sýrový chléb

Tesařův sýrový chléb

Originální nápad, jak si ozvláštnit grilování.

Jaroslava Chalupová, Chotěboř

Všehochuť /27.06.16
 

Nejnovější

Pizza s rajčaty a slaninou

Pizza s rajčaty a slaninou

Upečeno podle receptu Ilony Sedlákové z Přerova
Všehochuť /21.01.18
Makarony s hovězím ragú

Makarony s hovězím ragú

Laďka Drtinová, Vrchlabí

Všehochuť /21.01.18
Pikantní vepřová žebírka

Pikantní vepřová žebírka

Antonín Stejskal, Olomouc

Škola vaření /20.01.18
Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /20.01.18
Vichyssoise

Vichyssoise

Lahůdka z Francie

Blanka Chadimová, Tábor

Všehochuť /20.01.18
Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice

Škola vaření /19.01.18
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /19.01.18
Fazolová pizza

Fazolová pizza

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /19.01.18
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama