Reklama
Líbezné toasty k snídani
Fotogalerie:

Líbezné toasty k snídani

Tereza Mrowiecová
Tereza Mrowiecová
Karviná 4

Chceš překvapit svou drahou polovičku nebo udělat radost dětem? Tyhle toasty - to bude ta správná volba.

Tereza Mrowiecová, Karviná

Ingredience

  • 12 plátků toastový chléb - tmavý
  • 250 ml mléko
  • 4 vejce
  • 1 lžíce cukr moučka
  • špetka soli, máslo, skořicový cukr
  • čerstvé ovoce
  • sterilované ovoce
  • džem, javorový sirup, bílý jogurt, vanilková omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 - 70 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky toastového chleba rozřízneme na půl, namočíme do mléka, které jsme předem do hladka rozmíchali s vejci, moučkovým cukrem a špetkou soli, a z obou stran osmažíme na přepuštěném másle.

  2. Na závěr je obalíme ve skořicovém cukru a podáváme s ovocem, džemem, javorovým sirupem, vanilkovou omáčkou nebo bílým jogurtem. Každý podle vlastní chuti.

    TIP: Toastový chléb můžeš nahradit plátky vánočky nebo mazance.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ptáčci

Ptáčci

Zákusek na poslední podzimní grilování. Hana Šátralová, Praha
Všehochuť /02.11.16
Palačinkový dort s bezinkovým krémem

Palačinkový dort s bezinkovým krémem

Zvládne připravit každý

Podle receptu Magdy Zlámalové z Prahy

Všehochuť /29.09.19
Slané cukroví

Slané cukroví

Vyvažuje velké množství sladkostí, které se u nás obvykle peče.

Miroslava Krátká, ...

Všehochuť /03.12.12
Minnie

Minnie

Dětský dort s motivem postavičky Minnie potěší především všechny holčičky.

...

Všehochuť /04.11.16
Masový nanuk

Masový nanuk

Zaručeně zlákají každého mlsouna.

Alena Vomáčková, Beroun

Všehochuť /21.11.13
Moučník ‚‚Hello Kitty‘‘

Moučník ‚‚Hello Kitty‘‘

Pro malé slečny pečeme moderně.
Ludmila Komendová, Konice
Všehochuť /02.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu