Reklama
Kakaové brýle
Fotogalerie:

Kakaové brýle

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Zkus jednoduchou rychlovku z listového těsta a kakaa.

Martina Košařová, Plzeň

Ingredience

  • 1 listové těsto
  • 1 kakao
  • podle chuti cukr moučka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vál posypeme moučkovým cukrem a rozválíme na něm listové těsto na plát silný asi 2–3 mm.
  2. Hustě ho posypeme kakaem (přes sítko‚ aby se nám netvořily hrudky) smíchaným s moučkovým cukrem. Potom z obou delších stran rolujeme těsto směrem ke středu.

  3. Dvojroládu nakrájíme na plátky silné 1 cm. Jemně je stlačíme‚ dáme na plech a upečeme dozlatova.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polentové caprese knedlíky

Polentové caprese knedlíky

Spojení chutí italské a české kuchyně. Kateřina Gajová, Brno
Všehochuť /04.05.15
Domácí turecký med

Domácí turecký med

Miluji chuť a vůni tureckého medu, ale bojím se jej kupovat na poutích. Zkusila ...

Všehochuť /13.04.14
Dort z mletého masa

Dort z mletého masa

Hodí se jako pohoštění pro návštěvu.
Alena Dvořáková, Soběslav
Všehochuť /24.03.10
Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Jitka Houzarová, Písek

Všehochuť /22.03.18
Hemenex v těstíčku

Hemenex v těstíčku

Toto jídlo se dá připravit třeba jako večeře. Nejlepší je studené.

Vladimíra ...

Všehochuť /11.03.15
Růže z jablek

Růže z jablek

Jablečné křížaly jsou výborné a navíc z nich můžeš vyčarovat nádherné ...
Všehochuť /01.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu