Reklama
Dýňový tvaroh
Fotogalerie:

Dýňový tvaroh

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Dá se jíst jen tak, se sušenkami ke svačině, nebo si ho můžeš namazat na palačinky.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 2 vaničky tvaroh
  • 600 g dýně hokkaido
  • podle potřeby mléko
  • 2 lžíce třtinový cukr
  • 2 hrsti rozinky

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Dýni očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme ji na menší kostičky. Ty dáme do hrnce s vodou a uvaříme je doměkka. Poté vodu slijeme, dýni dáme do hlubší mísy a ponorným mixérem ji umixujeme v hladké pyré.
  2. K pyré přidáme tvaroh ,cukr, propláchuté rozinky a vzniklý krém podle potřeby naředíme mlékem. Pořádně vše promícháme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Povidlové mrkváče

Povidlové mrkváče

Šátečky z jemného mrkvového těsta. Barbora Vávrová, Břestek
Všehochuť /24.05.17
Chaos v bábovce

Chaos v bábovce

Bude se líbit a jistě i chutnat zvlášť dětem.
Pavlína Slámová, Oudoleň
Všehochuť /16.11.09
Pařez s houbičkami

Pařez s houbičkami

Tento dortík na lesní motivy jsem pekla svým dětem, když byly ještě malé. Dnes ho peču...
Všehochuť /21.11.08
Mořská panna

Mořská panna

Kráska, která udělá radost každému muži.

Lucie Bradová, Klatovy

Všehochuť /25.03.13
Srdíčka z párků

Srdíčka z párků

Proč by večeře nemohla být zamilovaná?
Pavla Kazdová, Třeboň
Všehochuť /29.09.08
Melounový košík

Melounový košík

Šťavnaté ovoce tě osvěží a v košíku navíc vypadá hezky.
Libuše Vichrová, ...
Všehochuť /13.08.08
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama