Reklama
Domácí čokoláda
Fotogalerie:

Domácí čokoláda

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
 Všem mlsálkům doporučuji recept na čokoládu. Prý umí povzbudit chuť - ale pozor, ne k jídlu.
Petra Pavlisová, Kunín

Ingredience

  • 125 g cukr moučkový
  • 35 g kakao
  • 1 tuk ztužený

Doba přípravy

Počet porcí

24

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1.  Do hrnce vložíme ztužený tuk rozkrájený na kousky. Hrnec položíme nad větší hrnec s trochou vody tak, aby se nedotýkal dnem vody. Vše se musí připravovat v páře, nesmí se vařit. Rozpustíme tuk a přidáme moučkový cukr, postupně přisypeme kakao a škrobovou moučku. Vše rozpustíme a hned plníme formičky. Necháme v chladu ztuhnout.

Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jak na rekonstrukci kuchyně bez zádrhelů

Jak na rekonstrukci kuchyně bez zádrhelů

Vedle koupelny je kuchyň místností, jejíž rekonstrukce vám dá nejvíce zabrat. Když ...
Všehochuť /10.02.20
Vepřový řízek na hruškách

Vepřový řízek na hruškách

Olina Velebilová, Sušice

Všehochuť /21.09.19
Dýňový tvaroh

Dýňový tvaroh

Dá se jíst jen tak, se sušenkami ke svačině, nebo si ho můžeš namazat na palačinky.

...

Všehochuť /03.04.13
Podle pejska a kočičky

Podle pejska a kočičky

Tato omáčka je dobrá i s houskovým knedlíkem, místo kuřecího můžeš dát ...

Všehochuť /13.10.15
Plněná zelná hlávka

Plněná zelná hlávka

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Všehochuť /18.09.19
Perníková mořská panna

Perníková mořská panna

Potěšíš s ní rybáře i milovníka sladkého.
Lucie Pláničková, Klatovy
Všehochuť /22.10.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu