Reklama
Čtyřkolka
Fotogalerie:

Čtyřkolka

Eva Slivková

Kučeř
Každý milovník autíček tento dortík ocení. Můžeš ho vytvořit podle chuti oslavence.
Eva Slivková, Kučeř

Ingredience

  • klasický piškot z 6 vajec
  • marcipán podle potřeby
  • 3 hořické trubičky
  • krém podle chuti
  • 8 sušenky kulaté

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Piškot ze 6 vajec rozdělíme na 3 stejné díly. Dva poslouží jako základ čtyřkolky, ty pomažeme libovolným krémem. Třetí díl rozdělíme pod sedačku a přední díl (nádrž a čelo).
  2. Do přední části umístíme řidítka ze 3 hořických trubiček. Sedlo, stupačky, blatníky a SPZ uděláme z mar-
    cipánu. Kola jsou ze sušenek, vždy dvou, aby vypadala jako terénní.

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (28.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pizza z pitta chleba

Pizza z pitta chleba

Iva Hanušová, Kralupy
Všehochuť /25.03.20
Veselý zákusek

Veselý zákusek

Místo ananasu můžeš dát broskve či meruňky.

Lucie Exnerová, Jilemnice

Všehochuť /16.09.17
‚‚Školní aktovka‘‘

‚‚Školní aktovka‘‘

Dětem školákům určitě udělá radost.
Miloslava Landová, Újezd
Všehochuť /27.01.10
Dort beruška

Dort beruška

Roztomilý dárek třeba k narozeninám.
Ludmila Komendová, Konice
Všehochuť /24.05.11
Karbanátky se sýrem a ořechy

Karbanátky se sýrem a ořechy

Eva Přecechtělová, Chropyně

Všehochuť /02.03.18
Veselá svačina

Veselá svačina

Podle mého nemusí být obyčejný chleba fádní.
Jana Cibulová, Cheb
Všehochuť /09.04.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu