Reklama
Reklama
Cinnamon Deer
Fotogalerie:

Cinnamon Deer

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Správné pití na zimní večírek.

Lukáš Pokorný, Praha

Ingredience

  • 40 ml Jägermeisteru
  • 20 ml čerstvé limetkové šťávy
  • 10 ml perníkového sirupu
  • 60 ml hruškového džusu
  • podle potřeby ledová tříšť
  • Na dozdobení:
  • kousek hrušky
  • celá a drcená skořice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Vezmeme si sklenici double rock (velká whisková sklenice) a nalijeme do ní Jägermeister, čerstvou limetkovou šťávu a perníkový sirup (tento postup se nazývá straight way – přímo ve sklenici). Zasypeme ledovou tříští 2 cm pod okraj a vše pořádně promícháme.

  2. Dolijeme hruškovým džusem a dosypeme ledovou tříští až po okraj. Dozdobíme kouskem hrušky, celou skořicí a posypeme drcenou skořicí.

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaný dort králíček

Slaný dort králíček

Vypadá velice pracně, ale je to jednoduché. Když se ti tak úplně nepovede chlebový ...
Všehochuť /27.10.11
Kuřecí paličky s omáčkou z granátového jablka
Všehochuť /29.01.18
Šunka na medu s hřebíčky

Šunka na medu s hřebíčky

Je neobyčejně lahodná, a jak voní!

Dana Kubešová, Tábor

Všehochuť /28.02.13
Uličníci

Uličníci

Děti jsou rády, když jídlo pěkně vypadá.
Dagmar Štěpánová, Ostrava-Poruba
Všehochuť /05.08.11
Nadívané cibule

Nadívané cibule

Podáváme je přelité omáčkou.

David Marounek, Roudnice

Všehochuť /29.08.17
Bramborová bábovka

Bramborová bábovka

Klasiku známe všichni, proč ji trochu nezměnit?

Dana Fárová, Zlín

Všehochuť /31.08.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama