Správné pití na zimní večírek.
Lukáš Pokorný, Praha
Ingredience
- 40 ml Jägermeisteru
- 20 ml čerstvé limetkové šťávy
- 10 ml perníkového sirupu
- 60 ml hruškového džusu
- podle potřeby ledová tříšť
- Na dozdobení:
- kousek hrušky
- celá a drcená skořice
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Vezmeme si sklenici double rock (velká whisková sklenice) a nalijeme do ní Jägermeister, čerstvou limetkovou šťávu a perníkový sirup (tento postup se nazývá straight way – přímo ve sklenici). Zasypeme ledovou tříští 2 cm pod okraj a vše pořádně promícháme.
-
Dolijeme hruškovým džusem a dosypeme ledovou tříští až po okraj. Dozdobíme kouskem hrušky, celou skořicí a posypeme drcenou skořicí.