Reklama
Cinnamon Deer
Fotogalerie:

Cinnamon Deer

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Správné pití na zimní večírek.

Lukáš Pokorný, Praha

Ingredience

  • 40 ml Jägermeisteru
  • 20 ml čerstvé limetkové šťávy
  • 10 ml perníkového sirupu
  • 60 ml hruškového džusu
  • podle potřeby ledová tříšť
  • Na dozdobení:
  • kousek hrušky
  • celá a drcená skořice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Vezmeme si sklenici double rock (velká whisková sklenice) a nalijeme do ní Jägermeister, čerstvou limetkovou šťávu a perníkový sirup (tento postup se nazývá straight way – přímo ve sklenici). Zasypeme ledovou tříští 2 cm pod okraj a vše pořádně promícháme.

  2. Dolijeme hruškovým džusem a dosypeme ledovou tříští až po okraj. Dozdobíme kouskem hrušky, celou skořicí a posypeme drcenou skořicí.

Pošli recept! 1/2016 (4.12.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Modré autíčko Filípek

Modré autíčko Filípek

Veselé autíčko pro všechny prima kluky, tatínky i dědečky. Silvie Karpáčová, ...
Všehochuť /23.07.10
Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...

Všehochuť /12.12.19
Pirátské lodě

Pirátské lodě

Proč si nepochutnat také očima?

Květa Borůvková, Přerov

Všehochuť /23.09.15
Masovo-vaječná bábovka

Masovo-vaječná bábovka

Doma jsme spíš na maso než na sladké, a tahle chutná i studená.

Anna...

Všehochuť /01.11.13
Pavoučci z oliv

Pavoučci z oliv

Jednoduchý nápad, kterým můžeš pobavit své hosty.

Iva Trhoňová, Nesovice

Všehochuť /28.02.16
Bábovka z cukety

Bábovka z cukety

Bábovka trochu jinak...

Ilona Karlová, Světlá nad Sázavou

Všehochuť /24.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu