Reklama
Chlebové bačkůrky
Fotogalerie:

Chlebové bačkůrky

Hana Farová

Chotíkov
Udělej svým kamarádům nápaditý dárek.
Hana Farová, Chotíkov

Ingredience

  • 2 oválný chléb
  • 200 g česneková pomazánka
  • 100 g vysočina
  • 100 g paprikáš
  • 100 g šunkový salám
  • několik cherry rajčátka
  • 1 brokolice
  • 1 mrkev
  • 1 sklenice černé a zelené olivy
  • 1 kuddrnatý salát
  • několik sterilované kukuřičky
  • 2 sýr korbáčik
  • 100 g eidam 30%
  • 100 g uzený eidam
  • 2 okurky sterilované
  • 1 žlutá paprika
  • 1 červená paprika
  • 1 hermelín
  • 1 klobása

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. Chleba vyřízneme do tvaru bačkory. Střídu‚ která zbyla v přední části, opatrně vyřízneme a vyndáme. Pak ji podélně rozřízneme‚ vymažeme česnekovou pomazánkou a proložíme salámem a sýrem.
  2. Pomazánkou vymažeme i vnitřek bačkory a poté vložíme zpět promazanou a proloženou střídu. Stejně postupujeme i u druhé bačkůrky.
  3. Salátem ozdobíme podrážku bačkor‚ na kterou podle vlastní fantazie dáváme růžičky ze salámů‚ sýrů‚ zeleninu‚ olivy apod.
  4. Růžičky z mrkve tvoříme pomocí ořezávátka na kořenovou zeleninu. „Bambuli“ z brokolice na přední části papuče připevníme párátkem a zamotáme kolem ní korbáčik‚ na který jsme navlékli poloviny černých a zelených oliv. Jednu bačkůrku můžeme udělat sýrovou a druhou salámovou.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sněhoví sněhuláci

Sněhoví sněhuláci

Na míse se vyjímají úžasně, děti je milují. Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /25.02.10
Ptáčci

Ptáčci

Zákusek na poslední podzimní grilování.

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /02.11.16
Sušené hovězí maso

Sušené hovězí maso

Energie sbalená na cesty!
Všehochuť /08.11.12
Sladké deštníčky

Sladké deštníčky

Jarní deštík – sílu dává všem, raději se však schováme pod šikovným deštníkem.
...
Všehochuť /30.07.10
Koláč s cuketou a parmazánem

Koláč s cuketou a parmazánem

Máš letos přebytek cukety? Mezi smažením a zavařováním tedy zkus i tento ...
Všehochuť /01.07.13
Bábovkový knedlík

Bábovkový knedlík

Helena Uhříková, Vsetín

Všehochuť /16.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama