Reklama
Buchta  z červené řepy
Fotogalerie:

Buchta z červené řepy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Přiznám se, že červenou řepu v oblibě nemám, ale tahle buchta je výborná. Zkuste to také.

Svatava Moravcová, Brno

Ingredience

  • 250 g strouhané červené řepy
  • 2 vejce
  • 250 g cukru
  • 125 g másla
  • 200 g polohrubé mouky
  • 60 g ořechů
  • 50 g rozinek
  • 1 lžička prášku do pečiva

Doba přípravy

Počet porcí

24

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Červenou řepu nahrubo nastrouháme. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a postupně přidáváme všechny ingredience. Nakonec vmícháme řepu.

  2. Těsto vylijeme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (21.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lodičky

Lodičky

Skvělá snídaně nebo večeře pro děti. Miroslava Barišová, Karviná
Všehochuť /17.12.10
Květ z listového těsta

Květ z listového těsta

Je to krása na chuť i na podívanou.
Irena Pitauerová, Šatov
Všehochuť /25.02.10
Slaný dort ‚‚kniha‘‘

Slaný dort ‚‚kniha‘‘

Pekla jsem ho pro dceru své kamarádky v Bavorsku.
Světlana Smejkalová, Suchohrdly
Všehochuť /27.01.10
Želé růžičky

Želé růžičky

Krásná odměna za trochu trpělivosti.
Pavla Kolínská, Kounice
Všehochuť /01.12.08
Mandlovo-česnekový beránek

Mandlovo-česnekový beránek

Se sladkým nemá kromě tvaru nic společného.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /22.03.15
Lodičky na svačinu

Lodičky na svačinu

Užíváme si léta a těšíme se k moři. Aby nám to lépe utíkalo, vyrobíme si ...
Všehochuť /03.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu