Reklama
Bloody Mary
Fotogalerie:

Bloody Mary

Hanka Březková

Mladá Boleslav

Není nad to, vychutnat  si svůj oblíbený koktejl v klidu domova.

Hanka Březková, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 200 ml rajčatový džus
  • 100 ml vodka
  • 1 lžička citronová šťáva
  • 1/2 lžičky tabasko
  • 1 lžička worcester
  • čerstvě mletý pepř
  • špetka soli
  • led podle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Do vysoké sklenice dáme led a zalijeme jej rajčatovým džusem. Pak přidáme vodku,  citronovou šťávu, tabasco a worcester. Vše promícháme dlouhou lžící.

  2. Dochutíme solí a posypeme čerstvě mletým pepřem. Sklenici můžeme ozdobit kouskem řapíkatého celeru.

Pošli recept! - Speciál - Pohoštění pro chvíle pohody (17.12.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Paštikový řízek

Paštikový řízek

Jana Hrochová, Ústí n. Labem
Všehochuť /26.02.19
Obložené prkénko

Obložené prkénko

Jedlíci je jistě ocení.

Ladislava Pavlíková, Maleč

Všehochuť /28.02.16
Domácí tavený sýr z tvarohu

Domácí tavený sýr z tvarohu

Když jsem tento recept dostala e-mailem, nevěřila jsem, že je něco takového možné. ...

Všehochuť /05.04.13
Ježek z bramborového salátu

Ježek z bramborového salátu

Večeře, po které se jen zaprášilo.

Tereza Neubauerová, Písek

Všehochuť /01.11.17
Pestré podzimní sušenky

Pestré podzimní sušenky

Jitka Pavelková, Strakonice
Všehochuť /23.11.18
Duhová koprová omáčka

Duhová koprová omáčka

Lenka Šimečková, Havířov

Všehochuť /16.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu