Reklama
Veselé podložky

Veselé podložky

Velice mě baví ruční práce. Pustím se do čehokoliv, třeba i do prostírání pod hrnečky. Mám radost, když se mé výrobky mamce líbí.
Jarka Zaoralová, Dolní Újezd

Potřebuješ
  • bílý ubrousek
  • lepidlo
  • nůžky
  • děrovačku
  • barevný papír
  • bílý papír
  • zubaté nůžky

Z bílého papíru vystřihneme kruh (velikost přizpůsobíme vlastní potřebě) a po obvodu ho potřeme lepidlem. Z bílého ubrousku nastříháme asi 5 cm široké pásky. Jednotlivé pásky nařasíme nebo poskládáme a přilepíme po obvodu kruhu kolem dokola– viz obr. 1.
 
 
 
 
Z různých vzorovaných papírů nastřiháme kousky, kterými polepíme celou vnitřní plochu. K jejich dozdobení můžeme použít i děrovačku, výsledek vypadá opravdu efektně! Necháme zaschnout a můžeme začít používat – jako podložku pod hrníčky či pod květináče. Skvělý dárek pro babičku!
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Jsou výborné k polévce‚ k vínu nebo jenom tak. Rudolf Azari, Choceň
Všehochuť /09.07.12
Veselí pavoučci

Veselí pavoučci

Podle receptu

Pavlíny Blechové z Třebíče

Všehochuť /22.10.18
Luštěninový obrázek

Luštěninový obrázek

Využij kontrastu tmavých fazolí a bílého hrachu a vyrob si milý obrázek na zeď. ...
Všehochuť /13.02.11
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Pytlík plný peněz

Pytlík plný peněz

Takováto hotovost se vždycky hodí!

Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí

Všehochuť /12.11.16
Hamburgeroví klauni

Hamburgeroví klauni

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /19.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu