Reklama
Topinky „Cošpajzdal“
Fotogalerie:

Topinky „Cošpajzdal“

Otto Plášek

Brno
Jak už název napovídá, vznikly díky improvizaci.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 3-4 ks párky
  • 100 g paprikáš
  • 2 ks cibule červená
  • 7 stroužků česnek
  • 1 lžíce solamyl
  • 100 g hrášek zelený
  • dle potřeby olej slunečnicový
  • sůl dle chuti
  • 8 krajíců chléb kulatý

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Párky a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli pokrájíme na hrubší proužky a dáme do pánve‚ kde obojí zprudka na oleji opečeme.
  2. Česnek nasekáme a přidáme ke směsi cibule a uzeniny. Lehce prohřejeme a přidáme sterilovaný hrášek a kečup a sůl. Ve vodě rozmícháme solamyl a vlijeme ho do pánve ke směsi. Mícháme‚ dokud obsah pánve nezhoustne (asi tak jako džem). Je to nutné proto‚ aby se směs dobře spojila a hlavně aby dobře držela na topinkách‚ které si usmažíme na druhé pánvi.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Uřezané prstíčky

Uřezané prstíčky

Adam Kutílek, Hradec Králové
Všehochuť /08.10.19
Čarodějnický kotlík

Čarodějnický kotlík

Jana Coufalková, Praha

Všehochuť /22.10.18
Popcorn cupcakes

Popcorn cupcakes

Inspirace z Ameriky

Podle receptu Mahuleny Holasové z České Třebové

Všehochuť /14.08.18
Mikulášové

Mikulášové

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /19.11.17
Buřty v karí omáčce

Buřty v karí omáčce

Nejvíc nám chutnají s čerstvým chlebem.
Magda Lacková, Domažličky
Všehochuť /13.07.12
Čokoládové hromádky

Čokoládové hromádky

Barbora Gavláková, Havířov

Všehochuť /22.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu