Reklama
Teplá drožďovka
Fotogalerie:

Teplá drožďovka

Eliška Kozáková

Holice
Za málo peněz hodně muziky, říkávala moje babička.
Eliška Kozáková, Holice

Ingredience

  • 100 g droždí
  • 4 ks vejce
  • sůl dle chuti
  • olej dle potřeby
  • dle potřeby petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánev se 2 lžícemi oleje rozdrobíme droždí a dáme na mírný oheň‚ dokud se droždí nerozpustí. Přidáme rozšlehaná vejce‚ osolíme a mícháme‚ dokud vejce nezhoustnou. Ještě teplou pomazánku namažeme na  chleba. Posypeme čerstvou petrželkou.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (23.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrobařské muffiny

Hrobařské muffiny

Adéla Hlinková, Bílina
Všehochuť /26.10.19
Ravioli plněné bylinkovým pestem

Ravioli plněné bylinkovým pestem

Jsou poněkud pracnější, dělám je o víkendu, kdy mám na vaření víc času. ...
Všehochuť /03.01.15
Brambory s krabí pomazánkou

Brambory s krabí pomazánkou

Trochu neobvyklá, ale chutná kombinace.
Katka Miláčková, Praha
Všehochuť /21.03.12
Kuličky plněné párkem

Kuličky plněné párkem

Tyto masové kuličky jsou vhodné jako lehká teplá nebo i studená večeře.
Zdeňka ...
Všehochuť /12.07.12
Mrkvová zahrádka

Mrkvová zahrádka

Věra Trčková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /28.03.18
Veselý květ

Veselý květ

Silvie Benadová, Prostějov

Všehochuť /23.03.18
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama