Reklama
Špekáčkové selátko
Fotogalerie:

Špekáčkové selátko

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Obrázek takového selátka jsem získala na internetu a rozhodla jsem se udělat jedno pro pobavení. Od té doby dělám selátka na každé grilování.

Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 špekáčky

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Jeden špekáček tvoří tělo selátka. Z druhého špekáčku vyřízneme čumák‚ uši‚ nohy a ocásek a vše připojíme k tělu párátky. 

  2. Oči uděláme z párátek nebo např. z hřebíčku.

Pošli recept! - Speciál - Hravé pečení a vaření (11.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mikulášové

Mikulášové

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Všehochuť /19.11.17
Sovička s oříšky a ovocem

Sovička s oříšky a ovocem

Klára Doudová, Opočno

Všehochuť /20.09.19
Dvoupatrový dort s růžemi

Dvoupatrový dort s růžemi

Byl pro tchána, který nemá rád sladké.

Veronika Hnízdová, Rohatsko

Všehochuť /17.02.17
Tvarohoví ježečci

Tvarohoví ježečci

Týna Vlčková, Choryně

Všehochuť /28.09.19
Marcipánové berušky

Marcipánové berušky

Skvělá dekorace

Anna Nováczková, Roudnice nad Labem

Všehochuť /22.06.18
Motýlci

Motýlci

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu