Takováto hotovost se vždycky hodí!
Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí
Ingredience
- Korpus:
- 6 vajec
- 270 g cukru
- 180 g polohrubé mouky
- 2 lžíce kakaa
- máslo Krém:
- 1
- 500 ml mléka
- 2 vanilkové pudinky
- 4 lžíce cukru moučky
- podle potřeby marcipánová hmota
- podle potřeby čokoládové penízky
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme žloutky, cukr a mouku. Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné zamícháme kakao. Každou pak vlijeme do vymazané a vysypané zapékací misky a upečeme.
-
Máslo vyšleháme s cukrem a vmícháme uvařený a vychlazený pudink. Korpusy rozkrojíme na 4 části, spojíme krémem a potáhneme marcipánem. Nasypeme čokoládové penízky.