Reklama
Pytlík plný peněz
Fotogalerie:

Pytlík plný peněz

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Takováto hotovost se vždycky hodí!

Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí

Ingredience

  • Korpus:
  • 6 vajec
  • 270 g cukru
  • 180 g polohrubé mouky
  • 2 lžíce kakaa
  • máslo Krém:
  • 1
  • 500 ml mléka
  • 2 vanilkové pudinky
  • 4 lžíce cukru moučky
  • podle potřeby marcipánová hmota
  • podle potřeby čokoládové penízky

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme žloutky, cukr a mouku. Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné zamícháme kakao. Každou pak vlijeme do vymazané a vysypané zapékací misky a upečeme.

  2. Máslo vyšleháme s cukrem a vmícháme uvařený a vychlazený pudink. Korpusy rozkrojíme na 4 části, spojíme krémem a potáhneme marcipánem. Nasypeme čokoládové penízky. 

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (21.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Panenka

Panenka

Měla mezi přítomnými na oslavě velký úspěch. Ivana Bartušková, Bítovčice
Všehochuť /18.02.17
Dort pro švadlenku

Dort pro švadlenku

Recept na korpus jsem zdědila po mamince, je jednoduchý, levný, krásně nadýchaný a ...

Všehochuť /13.08.17
Teplá drožďovka

Teplá drožďovka

Za málo peněz hodně muziky, říkávala moje babička.
Eliška Kozáková, Holice
Všehochuť /18.12.11
Jahodový dortík

Jahodový dortík

Na ochucení krému můžeme použít i jahodovou marmeládu, pak nepřidáváme tolik ...

Všehochuť /12.07.17
Netradičně zabalený dárek

Netradičně zabalený dárek

 Originálně zabaleným dárkem potěším své blízké dvojnásob.
Tereza Havlíčková, ...
Všehochuť /08.07.09
Košík s květinami

Košík s květinami

Podle receptu

Věry Matějíčkové z Plzně

Všehochuť /18.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu