Reklama
Pytlík plný peněz
Fotogalerie:

Pytlík plný peněz

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Takováto hotovost se vždycky hodí!

Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí

Ingredience

  • Korpus:
  • 6 vajec
  • 270 g cukru
  • 180 g polohrubé mouky
  • 2 lžíce kakaa
  • máslo Krém:
  • 1
  • 500 ml mléka
  • 2 vanilkové pudinky
  • 4 lžíce cukru moučky
  • podle potřeby marcipánová hmota
  • podle potřeby čokoládové penízky

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme žloutky, cukr a mouku. Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné zamícháme kakao. Každou pak vlijeme do vymazané a vysypané zapékací misky a upečeme.

  2. Máslo vyšleháme s cukrem a vmícháme uvařený a vychlazený pudink. Korpusy rozkrojíme na 4 části, spojíme krémem a potáhneme marcipánem. Nasypeme čokoládové penízky. 

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (21.10.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dort s plameňákem

Dort s plameňákem

Eliška Horkelová, Havířov
Všehochuť /28.02.19
Panenka

Panenka

Měla mezi přítomnými na oslavě velký úspěch.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Všehochuť /18.02.17
Dort divočák

Dort divočák

Aneta Tlačbabová, Jihlava

Všehochuť /02.10.19
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Vajíčka plná pavouků

Vajíčka plná pavouků

Podle receptu

Terezy Tomišové z Nymburka

Všehochuť /27.10.19
Mandlový dort se zdobením

Mandlový dort se zdobením

Kuchyňský klenot, který složitě jen vypadá.

Alena Czapková, Plzeň

Všehochuť /13.06.17
 

Nejnovější

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
Mřížkový koláč

Mřížkový koláč

Mandle dodají šmrnc

Podle receptu Lenky Horvátové z Kaplice

Sladký život /26.02.20
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama