Reklama
Mramorová čokoláda s Pedro Kyseláky
Fotogalerie:

Mramorová čokoláda s Pedro Kyseláky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zajímavý dezert pro milovníky čokolády.

Veronika Vágnerová, Praha

Ingredience

  • 1 tabulka mléčné čokolády
  • 1 tabulka hořké čokolády
  • 1/2 tabulky bílé čokolády
  • 1 balení Pedro Kyseláků

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Připravíme si menší nízký plech vyložený pečicím papírem. V horké lázni si společně rozpustíme hořkou a mléčnou čokoládu na hladkou směs. Nalijeme ji na plech a rozetřeme do požadovaného tvaru.

  2. Potom hned rozehřejeme bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijeme na hořkomléčnou směs, a vidličkou vytvoříme mramorování.

  3. Pedro Kyseláky rozkrájíme na třetiny, nasypeme je na čokoládu a jemně přitlačíme. Necháme
    v chladu ztuhnout.

Pošli recept! 11/2016 (7.10.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Valentýnská gelová svíčka

Valentýnská gelová svíčka

Oslava ve dvou při svíčce je vždycky příjemná. Tentokrát jsem zkusila vyrobit gelovou ...
Všehochuť /23.03.10
Hrobařské muffiny

Hrobařské muffiny

Adéla Hlinková, Bílina

Všehochuť /26.10.19
Děsivé oko

Děsivé oko

Anna Zuzková, Kadaň
Všehochuť /28.10.18
Veselí mimoňové

Veselí mimoňové

Mimoňové všude, kam se podíváš. Oslavenec Denisek byl z dortu nadšený!

...
Všehochuť /30.10.17
Veselé podložky

Veselé podložky

Velice mě baví ruční práce. Pustím se do čehokoliv, třeba i do prostírání pod ...
Všehochuť /05.01.09
Ptáčci

Ptáčci

Ozdob si jídelní stůl pěknou jarní dekorací.
Kristýna Zavaďáková, Praha

...
Všehochuť /19.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama