Reklama
Minestrone s parmezánem
Fotogalerie:

Minestrone s parmezánem

Dagmar Bártová

Mělník
Zeleninu v polévce obměňuj podle sezony, dle chuti můžeš přidat i těstoviny.
Dagmar Bártová, Mělník

Ingredience

  • 2 l voda
  • 1 ks cibule
  • 2 ks mrkev
  • 100 g cuketa
  • 2 ks rajčata
  • 100 g lilek
  • 1 ks paprika žlutá
  • 1 hrst hrášek mražený
  • 1 kostka bujón zeleninový
  • dle chuti sůl
  • bylinky podle chuti
  • 3 lžíce parmezán strouhaný
  • 2 lžíce olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu nakrájíme na menší kousky.
  2. Na oleji dosklovita osmahneme kostičky cibule, přidáme pokrájenou mrkev, lilek, papriku a mraženou zeleninu. Zalijeme vodou, dosolíme, přidáme bujon a přivedeme k varu, přidáme zbylou zeleninu. Vaříme asi 20 minut.
  3. Dochutíme bylinkami, podáváme zasypané strouhaným parmezánem.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květinová romance

Květinová romance

Potěší každého, kdo miluje květiny. Romana Borýsková, Jevíčko
Všehochuť /26.03.17
Dvoupatrový dort s růžemi

Dvoupatrový dort s růžemi

Byl pro tchána, který nemá rád sladké.

Veronika Hnízdová, Rohatsko

Všehochuť /17.02.17
Sovička s oříšky a ovocem

Sovička s oříšky a ovocem

Klára Doudová, Opočno

Všehochuť /20.09.19
Tučňák jako živý

Tučňák jako živý

Povedl se, až nám bylo líto ho sníst.

Jitka Houzarová, Písek

Všehochuť /29.12.16
Velikonoční perníková dekorace

Velikonoční perníková dekorace

Sladké a voňavé perníčky nejen že zpříjemní domácí velikonoční atmosféru, ale ...

Všehochuť /19.03.13
Marcipánové ovečky

Marcipánové ovečky

V Irsku, kde jsem 2 roky žila, jsou ovečky s černými hlavičkami všude, kam se ...

Všehochuť /23.10.17
 

Nejnovější

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi
Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
Domácí oříšková nutella

Domácí oříšková nutella

Gabriela Jílková, Polička

Všehochuť /24.02.20
Srdíčka s čokoládou

Srdíčka s čokoládou

Když miluješ labužníka

Hana Wilhelmová, Ostrava

Sladký život /24.02.20
Srnčí hřbet s překvapením

Srnčí hřbet s překvapením

Kateřina Krososková, Církvice

Sladký život /24.02.20
Zamilovaná palačinka

Zamilovaná palačinka

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /24.02.20
Trmické makové mušle

Trmické makové mušle

Ke kávě i na snídani

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Sladký život /24.02.20
Domácí větrníčky

Domácí větrníčky

Stejné jako od cukráře

Podle receptu Zdeny Pospíšilové z Milevska

Sladký život /24.02.20
Kuskusový salát s cuketou

Kuskusový salát s cuketou

Petra Kelerová, Sušice

Zdravě a chutně /23.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama