Reklama
Košík na pečivo

Košík na pečivo

Sladké dobroty v něm vypadají opravdu krásně.
Petra Hérová, Praha

Potřebuješ:
  • látkový ubrousek či utěrku o rozměrech
  • 50 x 50 cm
1. Rohy ubrousku přeložíme tak, aby se stýkaly přesně uprosřed. Vzniklý čtverec pak složíme ještě jednou stejným způsobem a hrany pečlivě uhladíme, aby držely složené. Můžeme si vypomoci i teplou žehličkou, kterou hrany sežehlíme.
 
 
 
2. Jednou rukou přidržíme rohy, aby se nerozevřely, druhou ubrousek obrátíme a složíme ještě jednou tak, aby se rohy uprostřed dotýkaly.
 
 
 
 
 
3. Prstem přidržíme střed ubrousku, ve kterém se sbíhají složené špičky, a druhou rukou postupně vytáhneme zespodu všech 8 volných cípů. Střed můžeme zatížit například mističkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jedlé muchomůrky

Jedlé muchomůrky

Pavlína Kadlecová, Sepekov
Všehochuť /26.06.18
Sladký pivní džbánek

Sladký pivní džbánek

Byl to dárek, a jak pak po něm chutnalo pivo!

Dagmar Blahová, Tišnov

Všehochuť /14.02.17
Veselé podložky

Veselé podložky

Velice mě baví ruční práce. Pustím se do čehokoliv, třeba i do prostírání pod ...
Všehochuť /05.01.09
Tlačenkový dort

Tlačenkový dort

K dietním pochoutkám rozhodně nepatří, ale jako výjimečný dárek k narozeninám je...

Všehochuť /02.11.17
Ledová mísa

Ledová mísa

Překvap své hosty neobvykle servírovaným pohoštěním.
Gabriela Firstová, Praha

...
Všehochuť /06.03.10
Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Jsou výborné k polévce‚ k vínu nebo jenom tak.
Rudolf Azari, Choceň
Všehochuť /09.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu