Reklama
Čokoládové kraslice
Fotogalerie:

Čokoládové kraslice

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lada Nováková, Svitavy

Ingredience

  • 1 instantní poleva rozpustná ve vodě
  • 6 čokoládových vajec (ne s hračkou uvnitř)
  • podle potřeby kokos
  • žlutá, růžová a modrá potravinářská gelová barva
  • stříbrné a barevné cukrářské zdobení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Polevu připravíme podle návodu s vodou nebo s mlékem, jen trochu tekutější. Kokos rozdělíme na třetiny a obarvíme gelovými barvami.

  2. Část vajec potřeme pomocí mašlovačky polevou a obalíme v kokosu nebo v cukrářském zdobení. Vejce odložíme zaschnout na pečicím papíru. Postup opakujeme, dokud nepokryjeme celý povrch vajíček.

  3. Kraslice necháme několik hodin zaschnout v lednici.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2019)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Adventní věnec

Adventní věnec

Upečeno podle receptu Lucie Zitové z Jablonce
Všehochuť /24.11.17
Barevná louka s potůčkem

Barevná louka s potůčkem

Tenhle dort jsem upekla synovi k narozeninám. Zcela jistě potěší i jiné děti.

...
Všehochuť /27.03.17
Zadělávaná  kuřecí srdíčka

Zadělávaná kuřecí srdíčka

Tohle je opravdu mňamka. A navíc si recept na knedlík opatruji jako největší poklad. Je ...
Všehochuť /19.03.12
Popcorn cupcakes

Popcorn cupcakes

Inspirace z Ameriky

Podle receptu Mahuleny Holasové z České Třebové

Všehochuť /14.08.18
Kakaové kostičky

Kakaové kostičky

Miroslav Vorel, Litvínov

Všehochuť /04.10.19
Hrozný jablečný bubák

Hrozný jablečný bubák

Věra Sádková, Kroměříž
Všehochuť /29.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu