Reklama
Reklama
B-Celebration a Red Moon
Fotogalerie:

B-Celebration a Red Moon

Ondřej Mikeš

Jihlava

Při významných příležitostech máme rádi slavnostní koktejly. Jsou velmi snadné a vytvoří správnou atmosféru.

Ondřej Mikeš, Jihlava

Ingredience

  • B-Celebration:
  • 30 ml becherovka
  • několik kostek ledu
  • podle potřeby zázvorová limonáda
  • 2/8 limetky
  • snítka čerstvé máty
  • Red Moon:
  • 40 ml becherovka
  • několik kostek ledu
  • 100 ml kvalitní rybízový džus
  • soda podle potřeby
  • 1 plátek pomeranče

Doba přípravy

Počet porcí

1+1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    B-Celebration: Vysokou sklenici naplníme po okraj kostkami ledu. Na led nalijeme dané množství becherovky a doplníme po okraj zázvorovou limonádou.

  2. Limetku řádně omyjeme a nakrájíme na 8 měsíčků. Jeden vložíme do sklenice, druhý nařízneme a ozdobíme jím sklenici. Na závěr ještě přidáme snítku čerstvé máty. Ihned servírujeme.

  3. krok3

    Red Moon: Vysokou sklenici naplníme po okraj kostkami ledu. Na led nalijeme dané množství becherovky, přidáme rybízový džus a doplníme po okraj sodou. Pomeranč omyjeme a nakrájíme na kolečka. Jedno kolečko asi do půlky nařízneme a ozdobíme jím sklenici s koktejlem. Ihned servírujeme.

Tip redakce

Do originál drinku B-Celebration patří ještě jablečný likér. Ten ale obvykle nemíváme doma a k výrobě koktejlu v domácích podmínkách není nezbytně nutný. Koktejl je výborný i bez něj.
Rybízový džus můžeme nahradit brusinkovým. Vznikne tak další, chuťově trochu odlišná varianta tohoto koktejlu.

Pošli recept! - Speciál - Pohoštění pro chvíle pohody (17.12.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Podzimní barevný rej

Podzimní barevný rej

Taky se ti zdají podzimní měsíce smutné a truchlíš po létě? Vyzkoušej můj tip: ...
Všehochuť /15.02.10
Teplá drožďovka

Teplá drožďovka

Za málo peněz hodně muziky, říkávala moje babička.
Eliška Kozáková, Holice
Všehochuť /18.12.11
Šmoulí partička

Šmoulí partička

Jitka Houzarová, Písek

Všehochuť /05.08.18
Mrkvová zahrádka

Mrkvová zahrádka

Věra Trčková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /28.03.18
Zahradníček

Zahradníček

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.06.18
Slepička na ubrousky

Slepička na ubrousky

Na ozdobu velikonočního stolu se dá koupit řada různých dekorací a malovaných ...
Všehochuť /14.09.10
 

Nejnovější

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Kuřátko s houbovou nádivkou

Kuřátko s houbovou nádivkou

Olga Salačová, Opava

Škola vaření /24.02.19
Ovesné palačinky

Ovesné palačinky

Pro mlsné děti

Podle receptu Karolíny Urbanové z Chomutova

Zdravě a chutně /24.02.19
Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Svačina, která tě osvěží

Podle receptu Petry Crhákové z Rokycan

Vaříme express /23.02.19
Zahradnické topinky

Zahradnické topinky

Vláďa Strnad, Praha

Vaříme express /23.02.19
Salát s jablky a kuřetem

Salát s jablky a kuřetem

Podle receptu

Hany Slavíčkové z Kopřivnice

Zdravě a chutně /23.02.19
Zdravé ráno podle Marka

Zdravé ráno podle Marka

Marek Neuman, Kamenice u Jihlavy

Zdravě a chutně /23.02.19
Indický dhal

Indický dhal

Podávej s plackou čapátí

Podle receptu Evy Hajánkové ze Šumperka

...
Všehochuť /23.02.19
Biftek s čoko-chilli omáčkou

Biftek s čoko-chilli omáčkou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Všehochuť /23.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama