Reklama

Další články:

Korálky zdraví

Korálky zdraví

Všichni je známe, ale jen málo využíváme. A to je určitě velká škoda. Jeřáb ptačí i jeřáb obecný (známý spíš jako jeřabina) je rozšířený po celé Evropě....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Zelenina králů

Zelenina králů

Pro někoho je mdlý, pro labužníky zase lahodný s jemnou chutí. Lidé chřest používají v kuchyni už více než 5000 let. Pěstovali ho už staří Číňané a Egypťané,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Mouka

Mouka

Patří k nejdůležitějším a nezbytným kuchyňským surovinám. Ovlivní výslednou chuť, tvar i výživovou hodnotu jídla. Pokud ji použijeme špatně, dílo se nepovede. Jinou mouku použijeme...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Rajčata plná slunce

Rajčata plná slunce

Jsou nejen chutná, ale také zdraví prospěšná. Kromě toho, že dokáží zpomalit účinky stárnutí, chrání pokožku také před poškozením slunečními paprsky. Rajčata mají protirakovinové...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Sušené ovoce

Sušené ovoce

V tomto ročním období můžeme doplňovat živiny a nabírat nezbytnou energii nejen z ovoce čerstvého, ale i sušeného. Sušené ovoce můžeme koupit i v obchodě, ale u něj je třeba...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Červená řepa je poklad

Červená řepa je poklad

Řepa bývá v kuchyni bohužel za popelku. Neprávem ji mnozí z nás zavrhli už v dobách, kdy nám ji zošklivily nechvalně známé zavařeniny na tácech ze školních jídelen. Je to škoda,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Sůl nad zlato

Sůl nad zlato

Patří k nejdůležitějším přísadám a vaření se bez ní prostě neobejde. Z atímco kdysi bylo používání soli luxusem, dnes je sůl nejlacinějším kořením. V poslední době...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Hlíva ústřičná

Hlíva ústřičná

Tento zázrak přírody se na našich stolech objevuje docela krátce. Nejen výborně chutná, ale i léčí. Je považovaná za elixír mládí.   Předává sílu stromů Hlíva...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Jedlé květiny

Jedlé květiny

Kdo chce ochutnat něco skutečně originálního, může objevit chuť květin. Květiny jako ozdoba byly už kdysi součástí bohatých královských tabulí. V Číně a Japonsku je konzumace...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Léčivé bezinky

Léčivé bezinky

Staré přísloví říká: ‚‚Před heřmánkem smekni, před bezem klekni.‘‘ Bezinky jsou přírodní léčivkou s prastarou tradicí, a proto by neměly chybět v žádné domácnosti. Rostlinný... ...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Jahodové hody

Jahodové hody

Když začnou koncem června dozrávat, začínají kulinářské svátky. Kromě planě rostoucích lesních jahod existuje na 3000 šlechtěných kulturních velkoplodých odrůd. Lákavým červeným...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
pravevprodeji04_19

Strana 4 z 4

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu