Reklama

Další články:

Švestka domácí

Švestka domácí

Spolehlivé projímadlo, které navíc naše tělo doslova nabíjí energií. Po mnoho generací jsou švestky velmi ceněným ovocem zejména pro své zdraví prospěšné vlastnosti. Vhodné na dietu...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Pamlsek pro zdraví  i krásu

Pamlsek pro zdraví i krásu

Banán. Ovoce, které zasytí, osvěží a umí také pohladit chuťové pohárky. Podle archeologických nálezů znali naši předci banán už před 8000 lety. Jeho chuť obdivoval i Alexandr...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Voňavé a sladké

Voňavé a sladké

Milují je především děti, jsou šťavnaté, dají se snadno kousat a hlavně jsou sladké jako med. Navíc jsou velmi zdravé a byla by chyba nedopřát si je co nejčastěji. Hrušky jsou jedním...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Náhražky

Náhražky

Řízky ze sójových plátků, křupavé bramboráky z cukety, pohankové karbanátky či pudink z ovesného mléka – to vše vypovídá o tom, jak snadno můžeme při vaření improvizovat. Stačí...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Jahodové hody začínají

Jahodové hody začínají

Kromě planě rostoucích lesních jahod existuje na 3000 šlechtěných kulturních velkoplodých odrůd. Lákavým červeným a šťavnatým plodům neodolají děti ani dospělí. Ačkoliv...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Třešně

Třešně

Taky jsi šplhávala po stromech a klidně si roztrhla sukni? Pusa plná třešní – kdo by té slasti odolal?
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Brambory  – nejdůležitější potravina

Brambory – nejdůležitější potravina

Už drobné změny v našem jídelníčku mouhou výrazně zlepšit zdravotní stav. Víte, jaké potraviny upřednostňovat a proč? Dnes tomu těžko věříme, ale bývaly doby, kdy brambory v...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Papriky

Papriky

‚‚Hurá, mám vzácný černý pepř,‘‘ jásal kdysi Kryštof Kolumbus v Americe, když ochutnal pálivé jídlo domorodců. Jenže chyba lávky, namísto pepře nám tehdy dovezl papriku. Papriky...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Zelí tradiční, ale jedinečné

Zelí tradiční, ale jedinečné

Pochází z čeledi brukvovitých, k jeho příbuzným patří brokolice, květák a kapusta. Na vaření se hodí ideálně, receptů na úpravu zelí je nepřeberně. V naší kuchyni se zelí...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Tykve-Mdlá zelenina? Bomba zdraví!

Tykve-Mdlá zelenina? Bomba zdraví!

Cukety, turci, patizony, kabačky a dýně – to všechno jsou mnohotvárné typy, variety a odrůdy jediného, početného druhu tykví. V Evropě se objevily už v 16. století, teprve v 18....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Čokoláda jako pochoutka

Čokoláda jako pochoutka

Jako první prý z kakaových bobů uvařili hořkou tekutinu - čokoládu - Mayové, kteří s kakaovníkem spojovali řadu rituálů. Na své cestě Karibikem se s kakaovým nápojem setkal také...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Květákové variace

Květákové variace

Květák, lidově karfiol, je oblíbenou košťálovou zeleninou, kterou člověk získal vyšlechtěním divoké brukve zelné. Do střední Evropy přišel v 16. století z Kypru. S růžicí velikosti...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Jarní zelenina

Jarní zelenina

Stačí si vybrat tu svoji oblíbenou a proměnit ji ve skvělou lahůdku. Kdy jindy připravovat na stůl pochoutky z čerstvé zeleniny než právě v tomto ročním období. Výběr je bohatý i...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Saláty

Saláty

Jestli doma připravuješ lukulské hody, rozhodně nezapomeň na salát! Je to tak: salát díky obsahu látek nahořklé chuti, takzvaných hořčin, výrazně ovlivňuje proces trávení. Nedivte...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
Ořechy - podivné ovoce

Ořechy - podivné ovoce

Mlsáme je samotné i v jídle, vyrábíme z nich olej. Díky nim umíme vykouzlit úžasné sladkosti, ale i zajímavé pikantní pokrmy. V kuchyni jsou ořechy prostě nenahraditelné. Přestože...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 4

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama