Reklama

Další články:

Listové kraslice se špenátem

Listové kraslice se špenátem

Děláme si je na Zelený čtvrtek. Lenka Sojková, Chomutov
Všehochuť /03.12.12
 
Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Tyhle košíčky jsou tak dobré, že dělat je jen na Velikonoce by byla věčná škoda. Jindřich Kalousek, Kadaň
Všehochuť /30.03.17
 
Netradiční kytice

Netradiční kytice

Kytice opravdu může potěšit i muže! Adam Veselský, Olomouc
Všehochuť /28.01.17
 
Kiwi daiquiri

Kiwi daiquiri

Má nádhernou barvu a skvělou chuť. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Všehochuť /18.01.17
 
Strašidelný dort

Strašidelný dort

Nadchne všechny odvážné kluky i holčičky a nejlepší na něm je, že může být pokaždé jiný. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Všehochuť /12.11.16
 
Špenátové lívance s brynzou

Špenátové lívance s brynzou

Recept jsme si dovezli z jarních prázdnin ve Vysokých Tatrách. Alžběta Kondlerová, Olomouc
Všehochuť /27.03.17
 
Salát z rýžových nudlí

Salát z rýžových nudlí

Je osvěžující, dělám ho, když máme chuť na něco lehkého.  Jiřina Holá, Nýrsko
Všehochuť /02.11.16
 
Slovenské pagáče

Slovenské pagáče

Alena Kyptová, Jíloviště
Všehochuť /26.01.19
 
Cinnamon Deer

Cinnamon Deer

Správné pití na zimní večírek. Lukáš Pokorný, Praha
Všehochuť /19.01.17
 
Kotlety s kedlubnovým zelím

Kotlety s kedlubnovým zelím

Zelí z kedluben nebo z cuket je lépe stravitelné. Zdena Pazderová, Rakovník
Všehochuť /09.05.16
 
Aspikové srdce

Aspikové srdce

Vypadá fantasticky, je to dokonalé pohoštění. Hana Šátralová, Praha 
Všehochuť /28.01.17
 
Grilované bulharské špízy

Grilované bulharské špízy

Raději než drahou hovězí roštěnku si na grilu děláme dobroty z levného mletého masa. Zdenka Pazderová, Rakovník
Všehochuť /06.04.13
 
Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Měly by být pěkně šťavnaté, a tak bešamelem raději nešetřím. Také sýra dávám hodně. Alena Machalová, Rožnov pod Radhoštěm
Všehochuť /30.12.12
 
Švestková čokoláda

Švestková čokoláda

Jana Slámová, Kladno
Všehochuť /30.09.19
 
Pytlík plný peněz

Pytlík plný peněz

Takováto hotovost se vždycky hodí! Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí
Všehochuť /12.11.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 259

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu