Reklama

Další články:

Brukev zvaná růžičková kapusta

Brukev zvaná růžičková kapusta

Neprávem opomíjená malinká příbuzná zelí, květáku, kedlubny a brokolice. Drobné zelené kuličky poskládané z lístků pevně semknutých k sobě. Růžičková kapusta vypadá...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Všehochuť /23.05.11
 
Barevná louka s potůčkem

Barevná louka s potůčkem

Tenhle dort jsem upekla synovi k narozeninám. Zcela jistě potěší i jiné děti. Lucie Radová, Říčany u Brna
Všehochuť /27.03.17
 
Vepřové plátky s italským salátem

Vepřové plátky s italským salátem

Moje žena tento typ jídla zbožňuje, musí se podávat se sklenkou dobrého vína. Rudolf Kamenický, Kroměříž
Všehochuť /05.11.16
 
Vepřové nudličky po čínsku

Vepřové nudličky po čínsku

Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo hranolky. Marcela Hubálková, Hradec Králové
Všehochuť /06.05.16
 
Veselá vejce

Veselá vejce

Pro všechny kuchtíky, kteří si rádi hrají. Jitka Pavlíková, Strakonice
Všehochuť /07.01.13
 
Zdravá a chutná

Zdravá a chutná

Zelenina do našeho jídelníčku neodmyslitelně patří – v receptech na jídla za pár korun samozřejmě využijeme spíše levnější druhy. Rozhodně nám však nemusí být líto, že...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Všehochuť /24.05.11
 
Slané pivní trubičky

Slané pivní trubičky

Vypadají trochu jako slané kremrole a na všech oslavách se po nich vždycky jen zapráší. Martina Kadlčíková, Vrbno pod Pradědem 
Všehochuť /30.12.16
 
Růžičky s kuřecí náplní

Růžičky s kuřecí náplní

Výborné sváteční pohoštění, které nikdo neodmítne. Iva Dvorská, Jičín
Všehochuť /07.12.16
 
Francouzská polévka

Francouzská polévka

Pokud nemáš dost času, můžeš místo domácích nudlí použít kupované. Naděžda Roubalová, Šumperk
Všehochuť /30.10.16
 
Květinová romance

Květinová romance

Potěší každého, kdo miluje květiny. Romana Borýsková, Jevíčko
Všehochuť /26.03.17
 
Španělská paella

Španělská paella

Moje osudová láska. Eva Lišková, Benešov
Všehochuť /06.05.16
 
Sušená jablka trochu jinak

Sušená jablka trochu jinak

Neděláme jen křížaly, ale i tuto dobrotu. Petra Nováková, Lysá nad Labem
Všehochuť /07.04.14
 
Kapustová sekaná

Kapustová sekaná

Když se ti podaří ji dobře zabalit, vypadá na talíři úžasně. A chutná také skvěle. Veronika Vostrá, Cheb
Všehochuť /24.01.14
 
Vepřová plec po sečuánsku

Vepřová plec po sečuánsku

Podáváme s rýží nebo s hranolky. Marcela Kopřivová, Mělník
Všehochuť /04.11.16
 
Medové pečivo

Medové pečivo

Zdobíme 1–2 dny po upečení, poleva líp drží. Ludmila Čuvalová, Prusinovice
Všehochuť /03.11.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 259

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu