Reklama

Další články:

Slepice na karí

Slepice na karí

Zajímavý pokrm ze slepičího masa s jablky, smetanou a pikantním karí kořením. Alena Štrougalová, Neštěmice
Všehochuť /09.05.16
 
Připijme si na zdraví!

Připijme si na zdraví!

Mléko a mléčné produkty hrají důležitou roli v naší výživě. Jsou totiž bohatým zdrojem snadno dostupného vápníku. Mléko poskytuje živiny nezbytné pro zajištění řádného růstu,...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Všehochuť /04.08.11
 
Dort z nivy

Dort z nivy

Ozdob ho rajčátky nebo jinou zeleninou. Jarmila Malá, Beroun
Všehochuť /10.12.16
 
Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

Během vaření si stihneš i uklidit. Marie Klíčová, Prostějov
Všehochuť /10.05.16
 
Polský bigus

Polský bigus

Výhodou je, že se vaří v jednom hrnci. Božena Kolářová, Pouště
Všehochuť /11.05.13
 
Fazolové lusky

Fazolové lusky

Tato příloha je po ruce celý rok. Je velmi oblíbená u mnoha zahrádkářů. Fazole se pěstují pro suchá semena (luštěniny), ale také jako zelenina pro nedozrálé zelené lusky. A o těch...
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Všehochuť /13.02.11
 
Musaka s mrkví

Musaka s mrkví

Zapečený pokrm připravený z mletého hovězího masa, mrkve, brambor a vajec.
Všehochuť /11.06.17
 
Myšky z vajec

Myšky z vajec

Roztomilou svačinku kočkám radši neukazuj. Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou
Všehochuť /26.03.17
 
Salát ježek

Salát ježek

Salát ve tvaru ježka bude příjemným oživením oběda.  Natalija Šuněvičová, Chomutov 
Všehochuť /31.01.17
 
Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Plněná kuřecí prsa s opečenou čekankou

Netradiční, ovšem velmi harmonické spojení. Karolína Rozová, Tábor
Všehochuť /08.05.16
 
Rebarbora

Rebarbora

Velké listy podobné lopuchu známe všichni ze zahrádek našich babiček. Tato rostlina pochází z Číny, kde se již před více než třemi tisíci lety užívala jako lék (kořen) a potravina....
redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha
Všehochuť /13.02.11
 
Hruškové špičky

Hruškové špičky

Ozdobí každý stůl Podle receptu Petry Zikmundové ze Šumperka
Všehochuť /03.10.19
 
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí. Jiří Nováček, Plzeň
Všehochuť /21.03.17
 
Rychlá chalva

Rychlá chalva

Moje oblíbená orientální cukrovinka. Tereza Holečková, Jindřichův Hradec
Všehochuť /31.10.16
 
B-Celebration a Red Moon

B-Celebration a Red Moon

Při významných příležitostech máme rádi slavnostní koktejly. Jsou velmi snadné a vytvoří správnou atmosféru. Ondřej Mikeš, Jihlava
Všehochuť /07.08.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 4 z 259

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu