Reklama
Žlutá tofu pomazánka
Fotogalerie:

Žlutá tofu pomazánka

Aneta Gazdová
Aneta Gazdová
Sušice
U nás doma jí nikdo neřekne jinak než radioaktivní pomazánka :)
Aneta Gazdová, Sušice

Ingredience

  • 2 balení tofu
  • 1 cibule
  • 1 lžička olej slunečnicový
  • 2 lžičky kurkuma
  • 2 lžíce hořčice plnotučná
  • 1 lříce margarín
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • špetka sůl
  • okurka kyselá na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno a dáme do nějaké větší misky. Přidáme lžičku oleje, kurkumy a vše pečlivě smícháme.
  2. Na jemném struhadle nastrouháme obě tofu a smícháme opět s přísadami v misce.
  3. Nyní stačí už jen přidat ostatní ingredience, pořádně vidličkou promíchat a dochutit.
  4. Namažeme pomazánkou krajíce chleba a ozdobíme kolečky kyselé okurky.
    Tip: Pokud chceš, můžeš si kyselou okurku nakrájet a přidat rovnou do pomazánky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pepřové kuličky se slaninou

Pepřové kuličky se slaninou

Podávám je s hořčicí, kečupem a cibulkou. Jana Remková, Orlová-Lutyně ...
Vaříme express /14.11.16
Zapečené papriky

Zapečené papriky

Jíme je s brambory a tatarskou omáčkou.

Jarmila Výskalová, Poruba

Vaříme express /23.10.17
Dýňová polévka s arašídovým máslem

Dýňová polévka s arašídovým máslem

Pokud nevíš co s dýní, vyzkoušej tuto polévku.

Lucie Blahová, Slavičín

Vaříme express /26.10.14
Rychlý hermelínový salát

Rychlý hermelínový salát

Děláme si ho jen tak na svačinku nebo ho mažeme na veku, když přijde ...
Vaříme express /26.10.11
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Dobrůtka k večeři.

Hana Hlaváčková, Kratochvilka

Vaříme express /13.07.13
Polévka s pohankou

Polévka s pohankou

Zdravá a chutná polévka. Pohanka nám polévku přirozeně zahustí.

Dana Urbánová, ...

Vaříme express /31.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu