Žlutá tofu pomazánka
Fotogalerie:

Žlutá tofu pomazánka

Aneta Gazdová
Aneta Gazdová
Sušice
U nás doma jí nikdo neřekne jinak než radioaktivní pomazánka :)
Aneta Gazdová, Sušice

Ingredience

  • 2 balení tofu
  • 1 cibule
  • 1 lžička olej slunečnicový
  • 2 lžičky kurkuma
  • 2 lžíce hořčice plnotučná
  • 1 lříce margarín
  • 2 lžíce sojová omáčka
  • špetka sůl
  • okurka kyselá na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno a dáme do nějaké větší misky. Přidáme lžičku oleje, kurkumy a vše pečlivě smícháme.
  2. Na jemném struhadle nastrouháme obě tofu a smícháme opět s přísadami v misce.
  3. Nyní stačí už jen přidat ostatní ingredience, pořádně vidličkou promíchat a dochutit.
  4. Namažeme pomazánkou krajíce chleba a ozdobíme kolečky kyselé okurky.
    Tip: Pokud chceš, můžeš si kyselou okurku nakrájet a přidat rovnou do pomazánky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibulová polévka s tvarůžky

Cibulová polévka s tvarůžky

Náš táta by si dal tvarůžky nejraději i do dortu. V cibulačce jsou ...
Vaříme express /03.11.16
Jemná česnečka

Jemná česnečka

Polévka, která vyžene z těla vše špatné.
Helena Nevečeřalová, Chomutov
Vaříme express /09.03.09
Vajíčka zapečená v šunce

Vajíčka zapečená v šunce

Snídaně, kterou nikdo neodmítne.

Martina Havránková, Most

Vaříme express /17.03.16
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Vyzkoušejte vinnou klobásu jinak upravenou. Je to výborné.

Kristýna Seidlová, Pardubice

...
Vaříme express /08.06.12
Dušená kedlubna s noky

Dušená kedlubna s noky

Noky mám vždy do zásoby ve spíži, jsou hned hotové a lze je podávat ...

Vaříme express /07.06.14
Krůtí placičky se zázvorem

Krůtí placičky se zázvorem

Na mleté krůtí maso nedám dopustit.

Aneta Pěničková, Humpolec

Vaříme express /10.02.15
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama