Reklama
Zelný salát
Fotogalerie:

Zelný salát

Kateřina Vlčková
Kateřina Vlčková
Dubicko

Podáváme jako lehkou a zdravou večeři.

Ingredience

  • 1 velká sklenice kyselé zelí
  • 300 ml zakysaná smetana
  • 100 g špek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kyselé zelí pečlivě scedíme a podle potřeby je překrájíme ho na menší kousky.

  2. V pánvi opražíme nakrájený špek dozlatova. Zelí přelijeme zakysanou smetanou a podáváme zdobenené horkým špekem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampiony plněné rajčaty a sýrem

Žampiony plněné rajčaty a sýrem

Část nebo všechna čerstvá rajčata můžeš nahradit sušenými rajčaty naloženými...
Vaříme express /13.10.17
Sýr ve slaninovém kabátku

Sýr ve slaninovém kabátku

Malá vzpomínka na letní grilování.

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /26.02.16
Závin s ostrou chutí chilli

Závin s ostrou chutí chilli

Oregano tě přenese do slunné Itálie.

Zdeňka Vítová, Liberec

Vaříme express /17.02.15
Bramborová omeleta plněná špenátem

Bramborová omeleta plněná špenátem

Chutná obměna domácí tabule.

Jarmila Boříková, Nové Město nad Metují

Vaříme express /04.07.12
Sýrové mističky

Sýrové mističky

Tomáš Sháněl, Praha

Vaříme express /08.03.18
Těstoviny s růžičkovou kapustou

Těstoviny s růžičkovou kapustou

Kromě kapusty můžeš dát i jinou zeleninu.

Olga Šimperová, Rajhradice

Vaříme express /11.08.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu