Reklama
Zelné taštičky s uzeným masem
Fotogalerie:

Zelné taštičky s uzeným masem

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Jednoduché a rychlé, když přijde nečekaná návštěva.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 listové těsto
  • 500 g kysané zelí
  • 200 g uzené kostky
  • 1 cibule
  • 1 lžička sušený česnek
  • sůl, pepř
  • olej, vejce
  • kmín

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Listové těsto si na vále vyválíme a rozdělíme na několik čtverečků. Velikost si může každý zvolit podle toho, jak velké je chce mít. 

  2. Na pánvičce si krátce orestujeme cibuli a uzené kostky a necháme okapat od oleje. V míse smícháme kysané zelí, orestované maso s cibulkou, sušený česnek a okořeníme solí a pepřem. Směs klademe na čtverečky, zabalíme, potřeme vejcem a posypeme kmínem.

  3. Vložíme do vyhřáté trouby na 150 °C a pečeme dozlatova.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Kapří hranolky s pikantní tatarkou

Do těstíčka přidej trochu bílého vína. Katka Miláčková, Praha
Vaříme express /25.12.15
Fazolové chilli s rýží

Fazolové chilli s rýží

Mělo by být trochu ostřejší.

Anna Zárubová, Aš

Vaříme express /22.01.17
Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Jednoduché využití vykoledovaných vajec.
Božena Kolářová, Nový Knín
Vaříme express /18.07.10
Červená čočka na smetaně

Červená čočka na smetaně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /25.02.19
Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Kuřecí játra se žampiony v omáčce

Tuto rychlovku zvládne uvařit každý.
Jiřina Kapsová, Mladá Boleslav
Vaříme express /14.09.10
Rýžové kuličky se sýrem

Rýžové kuličky se sýrem

Zdeňka Polanská, Vsetín

Vaříme express /29.01.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu