Reklama
Zelné listy se šunkou a sýrem
Fotogalerie:

Zelné listy se šunkou a sýrem

Markéta Votorubková
Markéta Votorubková
Kostěnice

Rychlá pochoutka pro milovníky smažených jídel.

Markéta Votorubková, Kostěnice

Ingredience

  • dle potřeby listy hlávkového zelí
  • dle potřeby plátky šunky
  • dle potřeby plátky sýra
  • na obalení atrouhanka, vejce, hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Listy zelí spaříme ve vroucí vodě, vykrojíme košťál a rozřízneme na potřebnou velikost. Na listy klademe plátky šunky a sýru, přeložíme nebo zamotáme a obalíme v trojobalu.
     

  2. Smažíme v rozpáleném oleji. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo hranolky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Večeře pro čtyřčlennou rodinu vyjde na 40 Kč.  Irena Poláková, Rudná
Vaříme express /28.12.10
Tagliatelle s piniovými oříšky

Tagliatelle s piniovými oříšky

Oříšky dodají skvělou specifickou chuť.

Lenka Šedová, Praha

Vaříme express /03.10.16
Zázvorová limonáda

Zázvorová limonáda

Přijde vhod nejen v parném létě.
Vaříme express /21.04.12
Brokolice  zapečená  s bešamelem

Brokolice zapečená s bešamelem

Syn si donesl recept ze  školní jídelny. 

Blanka Novotná, Semily

Vaříme express /10.10.16
Rohlíková pizza

Rohlíková pizza

Italové by koukali, jak dobrá je pizza z rohlíků!
Eva Jůzová, Ústí nad Labem
Vaříme express /22.01.09
Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Můžeš přidat klobásku

Podle receptu Veroniky Koblihové z Teplic

Vaříme express /25.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu