Reklama
Zeleninový tatarák
Fotogalerie:

Zeleninový tatarák

Stanislava Hrbáčková
Stanislava Hrbáčková
Přeštice

Zajímavý a netradiční předkrm.

Stanislava Hrbáčková, Přeštice

Ingredience

  • Ingredience
  • 250 g zakysaná smetana
  • 1 salátová okurka
  • 2 rajčata
  • špetka sůl a pepř
  • trocha mletá sladká paprika
  • několik krajíčků toastový chléb

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme vnitřek a pevnou část nakrájíme na drobné kostičky. Okurku oloupeme, vydlabeme semena a také ji nakrájíme na malé kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku a promícháme s kysanou smetanou.

  2. Z toastového chleba vykrájíme velká kolečka a opečeme je v topinkovači. Naplníme je zeleninovou směsí.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Taštičky s mangoldem

Taštičky s mangoldem

Před pečením je můžeš posypat sýrem. Jana Hrdá, Zlín
Vaříme express /16.02.15
Zelné balíčky s mozzarellou

Zelné balíčky s mozzarellou

Balíčky pustí šťávu a chutě krásně prolnou.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /17.10.13
Zázvorové krůtí kousky

Zázvorové krůtí kousky

Servírujeme s hráškovou rýží.

Jitka Rozvarová, Kostelec

Vaříme express /19.05.15
Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Podáváme stejně jako klasický hovězí tatarák s topinkami.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /10.12.14
Kuřecí kousky v nudlích

Kuřecí kousky v nudlích

Jednoduchá česká čína.

Lenka Kopecká, Chomutov

Vaříme express /29.01.16
Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Jednoduché využití vykoledovaných vajec.
Božena Kolářová, Nový Knín
Vaříme express /18.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu