Reklama
Zeleninové brambory
Fotogalerie:

Zeleninové brambory

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jsou super s kyselou okurkou.

Jitka Koukolová, Šaratice

Ingredience

  • 1 kg brambory
  • 150 g slanina
  • 150 g šunka
  • 1 menší pórek
  • 1 malá kapusta
  • 100 g mražený hrášek
  • trocha vody na podlití
  • sůl podle chuti
  • 4 vejce
  • 1 balíček koření na americké brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nakrájíme na plátky a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou slaninu, šunku, pórek, nasekanou kapustu spařenou vroucí vodou a hrášek. Vsypeme celý balíček koření na americké brambory a dosolíme.

  2. Promícháme a vložíme do zapékací mísy. Zalijeme rozšlehanými vejci a podlijeme trochou vody. Pečeme doměkka.

Pošli recept! 2/2015 (3.1.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sardelková pomazánka

Sardelková pomazánka

Ozdob každou jednohubku ještě třemi stonky pažitky a získáš slavnostní kanapky. ...
Vaříme express /11.04.11
Žampiony s hermelínem

Žampiony s hermelínem

Pečené žampiony plněné mletým masem a hermelínem.

Pavel Štrougal, Ústí nad ...

Vaříme express /05.06.12
Fazolky v listovém těstě

Fazolky v listovém těstě

Poněkud netradiční pohoštění.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /19.03.13
Kuřecí plátek na žampionech s vaječnou roládou

Kuřecí plátek na žampionech s vaječnou roládou

Sama jsem byla překvapena, jak vynikající může být i obyčejná vaječná omeleta ...

Vaříme express /03.11.12
Slané listové košíčky

Slané listové košíčky

Pokud je to možné, servíruj je hned po upečení, dokud jsou křupavé.

Petra Doušková, ...

Vaříme express /21.08.16
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Kdo má rád něco ostřejšího, pochutná si.

Zita Vojtíšková, Strakonice

Vaříme express /15.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu