Reklama
Zeleninová polévka s řepou
Fotogalerie:

Zeleninová polévka s řepou

Václav Man

Praha
Vitaminová bomba tě posílí.
Václav Man, Praha

Ingredience

  • 1,5 l vývar zeleninový
  • 1 petržel
  • 2 řepa červená
  • kousek bílé části pórek
  • hrst vločky ovesné
  • špetka sůl
  • špetka vegeta
  • 150 g zelí kysané
  • na ozdobu petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do horkého zeleninového vývaru přidáme na kostičky pokrájenou petržel, řepu a na kolečka pokrájený důkladně omytý pórek.
  2. Vhodíme oprané vločky, dochutíme solí, vegetou a přidáme kysané zelí.
  3. Polévku necháme vařit asi 15 minut.

    TIP: Při podávání ozdobíme na talíři čerstvou petrželkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krémové noky

Krémové noky

Výborný a rychlý oběd. Veronika Vodová, Dobříš
Vaříme express /30.05.16
Masové koule v rajské omáčce

Masové koule v rajské omáčce

S kuskusem jsou opravdu moc dobré.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /27.10.13
Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Když má člověk v rodině myslivce, má to spoustu výhod – mimo jiné ...

Vaříme express /23.11.16
Bramborová kaše s povidly

Bramborová kaše s povidly

Vzpomínka na staré dobré časy.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Vaříme express /03.03.16
Domácí malinová limonáda

Domácí malinová limonáda

Podle receptu

Miroslavy Čiržové z Opavy

Vaříme express /31.05.18
Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Šunková rolka s chřestem a máslovou omáčkou

Tahle paráda musí nadchnout každého.

       Olga Zárubová, ...

Vaříme express /28.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu