Reklama
Závin s ostrou chutí chilli
Fotogalerie:

Závin s ostrou chutí chilli

Zdeňka Vítová

Liberec

Oregano tě přenese do slunné Itálie.

Zdeňka Vítová, Liberec

Ingredience

  • 4 vídeňské párky
  • 1 plechovka žampiony
  • 250 g měkký salám
  • 400 g listové těsto
  • 250 g tvrdý sýr
  • dle chuti chilli kečup
  • 1 velká hrst čerstvé oregano
  • 1 vejce na potření
  • trocha červené papriky
  • dle chuti kmín
  • trocha sezamu

Doba přípravy

Počet porcí

10-12

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Párky nakrájíme na kolečka, žampiony na drobné kousky, salám a sýr nastrouháme. Listové těsto vyválíme na obdélník. Potřeme ostrým kečupem, obložíme nastrouhaným sýrem, salámem, párky a žampiony. Posypeme hojně  oreganem a zavineme.

  2. Závin potřeme vejcem, posypeme červenou paprikou, kmínem a sezamovými semínky. Pečeme asi 25 minut při teplotě 200 °C.

Pošli recept! - Speciál - Listové těsto (16.12.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečená obalovaná křidýlka

Pečená obalovaná křidýlka

Snadný oběd i pro úplné začátečníky. Veronika Zelená, Jindřichův Hradec
Vaříme express /16.09.13
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou

Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou

Je to moje oblíbená ryba, má velmi lahodné maso.

Renata Stlokalová, Plzeň

Vaříme express /06.05.17
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Pomazánka z tuňáka a celeru

Pomazánka z tuňáka a celeru

Překvapí tě skvělou chutí.

Lenka Bocková, Liberec

Vaříme express /03.02.17
Pikantní směs s česnekem

Pikantní směs s česnekem

Tento pokrm je vhodný zejména pro starší lidi, kteří mají problémy se zuby.

...

Vaříme express /12.10.17
Smažený celer a cuketa v hrašce

Smažený celer a cuketa v hrašce

Zdravý a velice jednoduchý recept.

Radka Rajtmajerová, Sušice

Vaříme express /19.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu