Reklama
Zapékaný pangasius
Fotogalerie:

Zapékaný pangasius

Jitka Šimarová

Vsetín
Nám nejvíc chutná s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Jitka Šimarová, Vsetín

Ingredience

  • dle potřeby máslo na vymazání
  • 200 g pangasius filety
  • dle potřeby koření na ryby
  • 3 ks rajčata cherry
  • 50 ml smetana
  • 50 g sýr tvrdý

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Misku vhodnou do mikrovlnné trouby důkladně vymažeme máslem a vložíme do ní rozmraženou rybu, kterou podle vlastní chuti ochutíme kořením na ryby.
  2. Nakrájíme si cherry rajčátka na kolečka a položíme je na rybu. Vše zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.
  3. Zapékáme v mikrovlnné troubě 10 minut při 800 W a poté necháme ještě 2 minuty v mikrovlnné troubě dojít.

    TIP: Zeleninu obměňuj podle vlastní fantazie. K rybě se hodí pórek, naťový celer, cuketa, labužníci ocení i fenykl.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové papriky

Sýrové papriky

Jde to i bez masa Karolína Němečková, Praha
Vaříme express /02.07.18
Plněné papriky

Plněné papriky

Přijdou vhod, když je venku horko.
Marcela Krejčí, Velké Meziříčí
Vaříme express /04.08.11
Zeleninové chipsy se sýrovým dipem

Zeleninové chipsy se sýrovým dipem

Při mlsání těchto chipsů nemám takové výčitky, jako když si dám klasické ...

Vaříme express /11.08.14
Vafle z kontaktního grilu

Vafle z kontaktního grilu

Když nemáš vaflovač, použij gril.

Hana Bílá, České Budějovice

Vaříme express /24.03.13
Poctivé chlupaté knedlíky

Poctivé chlupaté knedlíky

Podáváme se zelím a pečeným masem.

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Vaříme express /13.11.17
Rychle na stůl

Rychle na stůl

Jednoduché, chutné a pokaždé jiné... Záleží jen na fantazii.
Vaříme express /17.02.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu