Rychlá večeře, která zasytí.
Lucie Tůmová, Velké Meziříčí
Ingredience
- 1/2 kg mleté maso
- celý balíček těstoviny
- 1 čertovská omáčka
- 1 cigánská omáčka
- 1 šlehačka
- špetka pepř
- dle chuti sůl
- bazalka
- dle chuti česnek
- 1 cibule
- 200 g sýr na strouhání
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Najemno nakrájenou ciibuli osmahneme na oleji a přidáme mleté maso. Okořeníme a občas zamícháme, aby se nám maso nepřipálilo. Zalijeme čertovskou a cigánskou omáčkou a nakonec přilijeme šlehačku.
-
Uvařené těstoviny smícháme s omáčkou a dáme asi na 10 minut zprudka zapéct do předem vyhřáté trouby. Podáváme posypané strouhaným sýrem.