Reklama
Zapečený sladký hermelín
Fotogalerie:

Zapečený sladký hermelín

Monika Hanzelová
Monika Hanzelová
Vsetín

Rychlá a snadná dobrůtka.

Monika Hanzelová, Vsetín

Ingredience

  • 2 ks hermelín
  • 1/2 skleničky brusinky
  • 1 kelímek kysaná smetana
  • 5 lžic med
  • provensálské koření
  • toustový chléb

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Hermelín rozkrájíme na trojúhelníčky, naskládáme na pečícím papírem vyložený plech. Pokapeme medem a posypeme provensálským kořením.
  2. Dáme zapéct do trouby předehřáté na 150 °C asi na 4 minuty, dokud se sýr částečně nerozteče. Půl skleničky brusinek smícháme s kysanou smetanou a touto omáčkou zalijeme upečený sýr. Zakusujeme tousty.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborová pánev

Bramborová pánev

Výborné jídlo za malou chvilku. Veronika Marková, Rakovník
Vaříme express /01.08.13
Tuňákové  sendviče z grilu

Tuňákové sendviče z grilu

Dělám je synovi na tréninky, jsou lehké a přitom syté. 

Ludmila ...

Vaříme express /31.10.16
Zeleninové gnocchi na víně

Zeleninové gnocchi na víně

Zkus místo masa přidat další druhy zeleniny, vzniknou zajímavé variace.

Veronika ...

Vaříme express /29.06.15
Plněná veka

Plněná veka

Málo práce, přitom zajímavý výsledek.

Ivana Maňásková, Karviná

Vaříme express /28.02.13
Cuketové placičky

Cuketové placičky

Nádherně voní už při smažení.

Petra Geletičová, Sloupno

Vaříme express /18.08.17
Zelná s fazolemi

Zelná s fazolemi

Netradiční polévka kombinující čerstvé zelí, brambory, mrkev a červené fazole.

...

Vaříme express /25.09.16
 

Nejnovější

Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín
Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
Roláda z mořské štiky a lososa

Roláda z mořské štiky a lososa

Lehké a zdravé

Vlaďka Suchá, Orlová

Všehochuť /15.08.18
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou!

Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů


Všehochuť /15.08.18
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Všehochuť /15.08.18
Jablečný dort se šlehačkou

Jablečný dort se šlehačkou

Sveží a jemný

Podle receptu Heleny Gregorové z Blanska

Sladký život /15.08.18
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha

Za pár korun /14.08.18
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama