Reklama
Zapečený romadur v omeletě
Fotogalerie:

Zapečený romadur v omeletě

Zdeňka Polanská

Vsetín
Ocení ho především milovníci ‚‚voňavých‘‘ zrajících sýrů.
Zdeňka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 4 vejce
  • 2 lžíce smetana
  • špetka sůl
  • 1 romadur
  • 50 g šunka
  • 1 lžíce máslo
  • 2 lžíce strouhanka
  • špetka paprika sladká mletá
  • 1 svazek pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce ušleháme se smetanou a osolíme. Romadur a šunku nakrájíme na kostičky a smícháme s vejci.
  2. Zapékací mísu dobře vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vaječnou směs nalijeme do mísy a zprudka zapečeme.
  3. Upečenou omeletu ještě posypeme sladkou paprikou a nasekanou pažitkou a můžeme podávat. Nejlépe chutná s čerstvým chlebem.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné žampionové kloboučky

Plněné žampionové kloboučky

Kdo má rád houby‚ tomu určitě tento recept zachutná. Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /24.05.11
Smažený pórek

Smažený pórek

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /21.06.19
Květákový nákyp

Květákový nákyp

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Vaříme express /23.07.18
Vejce plněná krabí pomazánkou

Vejce plněná krabí pomazánkou

Nejen o Velikonocích si můžeme připravit vařená vajíčka plněná skvělou pomazánkou z...

Vaříme express /31.03.17
Sýrový špíz v pivním těstíčku

Sýrový špíz v pivním těstíčku

Tato večeře tvoji rodinu dokonale zasytí. Vitaminy jim dodáš, když ke špízům uděláš...
Vaříme express /25.06.12
Palačinky na slano

Palačinky na slano

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete ...

Vaříme express /07.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu