Reklama
Zapečený chléb se šproty
Fotogalerie:

Zapečený chléb se šproty

Irena Schwarzová

Opava
Když ti zbude starší pečivo.
Irena Schwarzová, Opava

Ingredience

  • dle potřeby chléb starší
  • 1 konzerva šprot uzený
  • 1 lžíce majonéza
  • 1 rajčata
  • trocha sýr strouhaný
  • dle chuti bylinky zelené

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Šproty rozmačkáme vidličkou, smícháme je se lžící majonézy. Vmícháme i olej z rybiček. Dobře zamícháme. Pomazánku namažeme na pečivo. Posypeme bylinkami‚ ozdobíme plátkem rajčete a nakonec posypeme sýrem.
  2. Takto připravené toasty dáme zapéct do trouby asi na 10 minut. Podáváme teplé, chutné jsou i studené.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vejce plněná lososovou pěnou

Vejce plněná lososovou pěnou

Luděk Fiala, Nymburk
Vaříme express /23.11.17
Kuřecí salát s bazalkovou majonézou

Kuřecí salát s bazalkovou majonézou

Je to hotový gurmánský zážitek, já ho mám rád s křupavou francouzskou bagetou.
...
Vaříme express /13.05.13
Salát s ananasem

Salát s ananasem

Příjemně jemná chuť ananasu tě v salátu mile překvapí.
Ludmila Baráková, Brno...
Vaříme express /27.09.11
Těstovinový mls s brokolicí

Těstovinový mls s brokolicí

Mám tři děti a starou nemocnou maminku. Opravdu musím šetřit s každičkou minutou svého...
Vaříme express /01.09.08
Čertovy kuřecí medailonky

Čertovy kuřecí medailonky

Tento recept je u nás velmi oblíbený. 

Nikola Dvořáková, Nové Hrady

Vaříme express /07.03.13
Tvarohový salát s jablkem

Tvarohový salát s jablkem

Má osvěžují chuť a není po něm těžko.
Romana Zbytková, Brno
Vaříme express /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu