Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Plněný bochník

Plněný bochník

4/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2951 kcal
Bílkoviny 103 g
Sacharidy 48 g
Tuky 266 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá večeře k televizi

Suroviny

velké, lze nahradit jinými houbami
olivový olej 2 PL
lze vynechat
pórek 1 ks
střední, najemno
krůta 200 g
zbytky pečeného masa
lze nahradit lučinou
majonéza 2 PL
sůl
pepř
lze vynechat
lze vynechat
malý kulatý bochník

Postup

1

Houby nakrájejte na silné plátky, slaninu a očištěný pórek na jemné proužky. Opečte na oleji, až je slanina křupavá.

2

Maso nakrájejte nebo nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Směs z pánve vyjměte děrovanou naběračkou, aby nebyla příliš olejnatá, a přidejte k masu.

3

Spojte s pomazánkovým máslem a lučinou, majonézou, osolte a opepřete, případně okořeňte podle chuti (česnekem či paprikou).

4

Chlebu odřízněte vršek – získáte tak pokličku – a vnitřek vydlabejte. Dutinu naplňte směsí, zabalte ho do alobalu a nechte v chladu, zatížený třeba kastrolem, aby se trochu slisoval. Podávejte při pokojové teplotě, nakrájený na řezy, nejlépe s lehkým zeleným salátem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/1

Komentáře

31.08.2007 08:32
Recept se nachází v č.1/05, str.14
16.03.2007 13:18
Z vydlabaných kousků chleba usmažím topinky a nabírám s nimi směs z chleba

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč